Dimecres 19 de desembre, en un dels actes de la Festa de Nadal del CESN, ens visitarà al Pavelló del carrer Jardí la Selecció Catalana Infantil Masculina per disputar un partit amistós, el qual utilitzaran per preparar els Campionats d’Espanya de Seleccions d’aquest gener que s'organitzaran a Huelva.

El rival serà el nostre Cadet 3 Masculí, que després de proclamar-se 4art millor equip de Catalunya la passada temporada en categoria Infantil, enguany disputa el grup especial de Cadet de 1r any. El partit de dimecres 19 de desembre serà a porta oberta i començarà a les 19:15h al carrer Jardí, nº 72-80 de Sabadell.

 

 

Seguint també aquests amistosos de preparació, cal dir també, que la Selecció Catalana Cadet Masculina jugarà un duel contra el nostre Júnior 1 Masculí Kyrya (que disputarà a la màxima categoria estatal Preferent A col·locant-se ja en el Top 8 dels equips catalans). El partit serà diumenge 23 de desembre a la localitat de Cunit.

Aquestes dues jornades amistoses reforcen l’estat de salut de la pedrera del CE Sant Nicolau, autèntic referent en formació a la ciutat de Sabadell, al Vallès i actualment a Catalunya.