El proper diumenge 10 de març a les 16h de la tarda tindrà lloc al pavelló del carrer Jardí un partit molt especial, ja que s'enfrontarà el nostre Júnior 1 Masculí Kyrya, contra el tot poderós Barça Lassa en un duel corresponent a la jornada 9 de la categoria Júnior Preferent A Masculí que la disputen els 8 millors equips de Catalunya.

El Júnior 1 Masculí Kyrya està realitzant una temporada sense precedents, fent història competint en el Top 8 català i fent-se un lloc entre l'elit del Bàsquet Català. Un equip amb la Denominació d’Origen LAU amb uns trets molt característics i filosofia de la casa que està competint a màxim nivell, no només plantant cara, sinó que es troba actualment en 5ª posició, perseguint a CB L’Hospitalet i Bàsquet Manresa per fer-se amb el 4t lloc, posició que dóna accés a la Final a 4 dels Campionats de Catalunya.

Sigui per la història, per animar l’equip, o per gaudir d’un rival de luxe com és el Barça, omplim el Pavelló del carrer Jardí aquest diumenge a la tarda per donar suport al nostre equip!

Som-hi #LAUBasketball!