La cita anual amb el millor Bàsquet Formatiu categoria Pre-Mini Masculí i Femení tornava a tenir lloc a les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau. El dissabte 16 de març es va disputar el XVIII Torneig Pre-Mini Memorial Salvador Girbau, on es van reunir fins un total de 26 equips per jugar 60 partits en una esplèndida jornada de bàsquet. Més de 300 jugadors i jugadores convivint i gaudint de l'experiència!

 

 

El torneig s'iniciava a les 9h del matí, i poc a poc anaven arribant els 26 equips participants. En aquesta ocasió, el Torneig quedava organitzat amb 2 categories masculins (amb un total de 17 equips) i 1 categoria femenina (on participaven 9 equips). Gràcies a la feina de tècnics, familiar, amics, col·laboradors i voluntaris, tot estava a punt per iniciar la magnífica jornada basquetbolística.

Els equips masculins van dividir-se en els grups 1A, 1B 2A i 2B, mentre que els equips femenins estaven enquadrats en els grups A, B i C. El quadre de competició s'iniciava amb la disputa de la Fase Prèvia de Grups, en format lligueta. A les 9h començaven els primers partits a les 4 pistes simultànies muntades per l'ocasió. I l'activitat no va parar fins les 20:30h de la nit!

Tots els equips de totes les categories van jugar un mínim de 4 partits garantis, i els que passaven rondes van poder arribar a disputar-ne fins a 6! Els participants ens van fer gaudir de valent amb la seva il·lusió, entrega i qualitat, fent que la jornada fos magnífica, amb gran talent pel bàsquet, convivència i enorme germanor i companyonia entre tots els conjunts.

 

 

Mentre s'anaven disputant els partits, plens d'esportivitat, els equips participants anaven també trobant durant els descansos, el temps per gaudir de les Activitats Extra que s'havien organitzat dins del Torneig, com l'espai de les Sessions de Cinema, o el Taller de Vivenciació i Sensibilització de Bàsquet en Cadira de Rodes (amb la col·laboració de CE Global Basket) rematant tot amb una Xocolatada Popular. Els somriures a les cares dels jugadors i jugadores mostraven lo molt que estaven gaudint tant del bàsquet com de la convivència.

La competició avançava, i després del torn de dinar i un cop els equips van carregar forces i piles, van tenir lloc els partits d'encreuaments i fases finals. Els equips es mostraven enèrgics i lluitaven per classificar-se per a les finals i lluitar per les posicions de podi!. Cal destacar que abans de les finals, es van dur a terme els Concursos i la Rifa, on tant jugadors que disputaven el torneig com gent del públic van gaudir dels concursos per aconseguir els premis cortesia de Totalsport Tres Cres i 23 Basketball. Un dels premis estrella va ser unes entrades per veure el proper partit de Lliga Endesa del Joventut de Badalona! A banda d'això, vam realitzar un concurs fotogràfic, on tothom qui volgués podia pujar una fotografia a les xarxes socials acompanyada de l'etiqueta #torneigLAU per tal de guanyar més premis cortesia de Totalsport Tres Creus.

 

 

Pel que fa a la competició de bàsquet, en questa edició vam poder comptar amb clubs ja clàssics a la cita com el CB Cornellà, l'UE Mataró, el Sant Josep de Badalona, el Bàsquet Joviat o el CN. Sabadell. A més, vam poder comptar amb la presència d'equips com el Joventut de Badalona, el CB Grup Barna, el CB Castellar, el CB Sant Pere de Terrassa... molts d'ells repetien experiència ja que havien disputat edicions anteriors del torneig. Completaven la participació equips debutants com el Basket Almeda, l'UE Claret, el CEB Girona, els Lluïsos de Gràcia i el SESE.

La participació dels equips femenins ens va deixar la presència també de Bàsquet Joviat, el CB Sant Josep i l'UE Mataró, així com els excel·lents equips del Barça CBS, el CB Adepaf de Figueres, el Femení Sant Adrià. Aquests equips, sumats als conjunts locals del CE Sant Nicolau ens van fer gaudir de valent!

Els guanyadors de les diverses categories van ser el Joventut de Badalona en la Grup 1 Masculí, el CN Sabadell en el Grup 2 Masculí, i el Barça CBS en categoria femenina. Tots ells, junt amb els altres equips, ens van deixar moments inoblidables dins i fora de la pista.

 

 

El XVIII Torneig Pre-Mini Memorial Salvador Girbau va ser tot un èxit de participació i quedarà en la memòria de tots els equips i organitzadors. No volem oblidar-nos de tots els que van fer possible que el Torneig tornés a ser un èxit, organitzadors, sponsors, voluntaris, pares i mares, jugadors del club, junta... des d'aquestes línies agraïm la seva implicació i esforç per fer que tot sortís rodó, moltíssimes gràcies!

Esperem poder retrobar a tothom en l'edició de l'any vinent, on desitgem tornar a viure d'un Torneig esplèndid del més pur bàsquet formatiu.

No us oblideu de visualitzar el Vídeo-Resum del torneig, així com les galeries fotogràfiques, el palmarès, els resultats i les classificacions!

 

INFORMACIONS DEL TORNEIG

Pots visualitzar la informació del XVIII Torneig Pre-Mini LAUBasketball Salvador Girbau punxant sobre cadascuna de les següents entrades: