L’estiu ja és aquí i un any més us volem oferir un ampli ventall d’activitats per a totes les edats, i obertes tant als nens i joves de Sant Nicolau com als de tota la ciutat i rodalia. Comptem amb els millors professionals titulats per oferir una formació de màxima qualitat a l’abast de tots els nens i nenes que vulguin practicar esport amb nosaltres (https://santnicolau.com/activitats-estiu/).

Aquest estiu seguirem amb les tradicionals i exitoses activitats des de finals de juny i fins a finals de juliol. El Casal Els Picapedra per als més petits, el Campus de Bàsquet a les instal·lacions de Sant Nicolau i les Colònies de Bàsquet, una setmana sencera gaudint d’experiències inoblidables a La Conreria, les magnífiques instal.lacions que ens acullen per quarta edició. Seguirem un any més proposant el CasalBasket per als qui volen combinar el Casal i el Bàsquet. I també gaudirem un any més de les activitats artístiques i creatives amb la Dansa i Creativitat i el Teatre Musical, que ompliran l’estiu d’il·lusions i noves experiències. Tant per als nens i nenes que s’hi vulguin iniciar, com per als que ja n’hagin tingut alguna experiència anterior. Finalitzarem les Activitats d'Estiu 2019 amb una última setmana de Casal de Setembre.

Com sempre, per a cada grup comptem amb els millors professionals titulats per oferir una formació de màxima qualitat a l’abast de tots els nens i nenes que vulguin practicar esport amb nosaltres. Gràcies per la vostra confiança.

Veureu que continuem oferint uns horaris fets a mida per tal de facilitar les complexes logístiques de les famílies. Per a qualsevol dubte o qüestió, no dubteu a posar-vos en contacte amb la secretaria de l’escola o amb l’oficina de la Secció Esportiva.

 

INFORMACIÓ GENERAL - CATÀLEG D'ACTIVITATS I INSCRIPCIONS

 

Podeu descarregar el Catàleg d'Activitats on s'hi detallen les Dates i la Informació relativa a cadascuna de les activitats que us hem proposat, així com també teniu disponible per descàrrega la Fitxa d'Inscripció on hi trobareu tota la informació per realitzar la inscripció a les activitats. Us recordem que aquestes són obertes tant als joves de Sant Nicolau com també als de tota la ciutat i rodalia.

La formalització de les inscripcions es pot realitzar:

  • PRESENCIALMENT: Entregant la fitxa adjunta a la secretaria de l’escola
  • TELEMÀTICAMENT: Enviant la fitxa d'inscripció escanejada a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
  • ONLINE: Des del web https://santnicolau.com/activitats-estiu/ accedint a les activitats escollides.

**IMPORTANT: Per tal de COMPLETAR LA INSCRIPCIÓ (en qualsevol de les tres modalitats anteriorment especificades) s'ha d'adjuntar el document de Comprovant de Pagament així com entregar presencialment a la Secretaria de l’Escola Sant Nicolau (C/ Jardí, 72-80 en horari de 9h a 19h), el document de PROTECCIÓ DE DADES.

 

Per a qualsevol dubte o qüestió, no dubteu a posar-vos en contacte amb la Secretaria de l'Escola Sant Nicolau (C/ Jardí, 72-80 en horari de 9h a 19h), per correu electrònic a la direcció Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. a o amb l’oficina de la Secció Esportiva (CESN).

 

CASAL ELS PICAPEDRA
Dates: del 25 de juny al 26 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2011 i el 2015

Aquest any viatjarem fins a l’edat de pedra per conèixer la família Picapedra. Tota la família ens està esperant i tenen grans sorpreses per a nosaltres. A partir de la història dels Picapedra es realitzaran diferents activitats, jocs, tallers i sortides, entre d’altres. Els dijous es farà una sortida de tot el dia i els dimarts, una sortida matinal (9-13h). Tornarem a gaudir de la nit a l’escola, una activitat en què els nens i nenes que vulguin es podran quedar a dormir a l’escola i es realitzaran diferents activitats. Segur que tots es queden amb un bon record d’aquella nit, una nit màgica. El casal d’estiu es realitza amb el suport i la col·laboració de l’equip docent de l’Escola Sant Nicolau.

 

 

CASALBASKET
Dates: del 25 de juny al 26 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2011 i el 2013

Per a aquells infants que volen tenir la primera presa de contacte amb el bàsquet, però d’una manera combinada amb el casal d’estiu, jugarem i aprendrem de forma distesa, lúdica i atractiva fent bàsquet i seguirem les activitats troncals del casal d’estiu. Dilluns, dimecres i divendres es realitzaran els entrenaments de bàsquet. Aquesta activitat tindrà una durada d’una hora i mitja i després s’afegiran a les activitats que s’estiguin realitzant al casal dels Picapedra. Els dimarts i dijous aniran d’excursió amb el Casal.

 

 

COLÒNIES DE BÀSQUET A LA CONRERIA
Dates: del 30 de juny al 6 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2003 i el 2012

Les colònies de bàsquet d’enguany et portaran fins a La Conreria, la casa de colònies més gran de Catalunya i que ja coneixem dels últims estius, en què hem viscut grans experiències. Compta amb unes instal·lacions totalment renovades i que ens permeten exclusivitat d’espais per poder gaudir d’una setmana sencera de bàsquet, jocs i tot tipus d’activitats diverses en un entorn magnífic. Entrenaments individuals i col·lectius, Tecnificacions amb objectius, Competicions de bàsquet, Activitats a l’aire lliure, Jocs d’aventura i jocs de nit Piscina...

 

 

CÀMPUS DE BÀSQUET
Dates: del 25 de juny al 26 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2003 i el 2012

El Campus de Bàsquet d’estiu es realitzarà íntegrament a les instal·lacions de l’Escola Sant Nicolau (pavelló i pistes exteriors). Et donarà l’oportunitat de poder gaudir al màxim del teu esport preferit, aprofitant per incidir en fonaments tècnics i tàctics perquè milloris encara més el teu nivell i perfeccionis les teves habilitats. Cada dia realitzarem treball individual i també col·lectiu, cada setmana l’enfocarem a un concepte diferent del joc i realitzarem competicions diàries i setmanals. Totes les sessions que realitzarem durant el Campus seran dirigides pels entrenadors titulats del Club Esportiu Sant Nicolau i rebrem les classes magistrals gaudint de sessions entretingudes i plenes de contingut per progressar com a jugadors. Entrenaments individuals i col·lectius, Tecnificacions diàries en funció dels objectius, Treball adaptat a cada jugador/a, Sessions de millora mitjançant el vídeo, Competicions diàries All-StarGame (divendres), Multiesports...

 

 

DANSA I CREATIVITAT
Dates: del 25 de juny al 26 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2001 i el 2013

Per a nens i nenes que ballen habitualment o que no ho han fet mai i volen experimentar-ho. Amb la Maria Ferràndiz, llicenciada en pedagogia de la dansa per l’Institut del Teatre, i l’Esteve Gorina i la Carla Oliva, encarregats de les activitats creatives i manualitats. Diferents disciplines de dansa, per aprendre i gaudir amb les coreografies que setmanalment oferirem als familiars, cada divendres a les 12h a la sala d’audiovisuals de l’escola. Creativitat a través de manualitats que ens permeten descobrir diferents tècniques i materials. La dansa és l’activitat principal que us proposem en les diferents temàtiques setmanals. Ballet, Dansa Creativa, Jazz, Contemporani, Dansa Urbana...

 

 

TEATRE MUSICAL
Dates: del 25 de juny al 26 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2001 i el 2011

Per als que us agrada el món del teatre, l’esplai del teatre musical, sota la direcció de l’Albert Gonzalez, us dona l’oportunitat de conèixer com es prepara un musical amb les diferents disciplines que el componen: la interpretació, el cant i la dansa. Cada setmana treballarem la interpretació segons el guió de la temàtica de l’obra, cantarem un dels temes principals i prepararem una coreografia amb moviments propis de la dansa musical. Els divendres a les 12h funció a la sala d’audiovisuals de l’escola per a tota la família. High School Musical, Fama, Billy Elliot, El Llibre de la Selva, Mary Poppins...

 

 

CASAL DE SETEMBRE
Dates: del 2 al 6 de setembre.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2011 i el 2015

El Casal de Setembre t’ofereix una setmana sencera d’activitats, jocs i lleure per passar-ho d’allò més bé. Explicar i dibuixar les experiències viscudes a l’estiu i gaudir d’uns dies plens d’aventures abans de tornar a començar l’escola.