Des del CESN ja estem en ple disseny de la nova temporada, i per aquest motiu hem obert el plaç per fer-nos arribar les Llicències Federatives, així com també el Certificat Mèdic Esportiu de la Temporada 2019-2020, per tal de poder iniciar la seva tramitació a la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

Per tal de renovar la Llicència dels jugadors/es, necessitarem que ens pogueu fer arribar la documentació de la Fitxa Federativa Temporada 2019-2020 abans del 30 de juny*.

*Us demanem que ens retorneu tant aviat com sigui possible la Fitxa Federativa signada, encara que no tingueu el Certificat Mèdic Esportiu realitzat (que ens podreu enviar posteriorment).

 

 

Els Certificats Mèdics Esportius tenen una validesa d'una temporada en el cas de jugadors nascuts 2003 i anteriors i validesa per dues temporada per esportistes nascuts l'any 2004 i posteriors.

Si la revisió es va realitzar l'estiu passat i l'esportista va nèixer l'any 2003 o posterior, tindrà validesa fins el 30 de juny de 2020.

Us podeu descarregar els arxius amb els documents necessaris en els següents enllaços:

 

 

Aprofitem per recordar-vos que tenim conveni d'acord per realitzar les corresponents revisions mèdiques a l'ARS Salut Esportiva, amb un preu a partir de 28€ per als socis del CESN que facin la revisió durant els mesos de juliol i agost. Els que opteu per fer la revisió al setembre el preu bonificat serà a partir de 33€. Trobareu més informació així com gestió de cites a www.arssalutesportiva.com.

Us informem que sense Llicència Federativa i Certificat Mèdic Esportiu, cap jugador del CESN podrà iniciar la competició oficial per la Temporada 2019-2020.

Ens podeu fer arribar els documents físicament a la secretaria de l'escola durant els mesos de juny, juliol i setembre (agost tancat) en horari de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 15h a 17h, o enviar-los per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . Per últim recordar que la data límit per retornar la Fitxa Federativa signada és el proper 30 de juny.

Molt bon estiu a tothom!