Ens plau informar-vos que ja tenim disponibles els Horaris d'Entrenament corresponents a la nova temporada 2019-2020 i que podeu consultar a continuació. Volem aprofitar per comunicar-vos ja també la data d'inici dels entrenaments per a cada equip femení i masculí del CESN un cop tornem a l'activitat després d'aquest merescut període de vacances.

  • Els Equips de Cistella Gran (Pre-Infantil fins a Sènior) començaran paulativament a partir de la setmana del 20 d'agost. Les convocatòries amb el dia i l'hora d'inici de cada equip les farà l'entrenador corresponent de cada grup.
  • Els Equips de Base de Cistella Petita (Pre-Minis i Minis) començaran els entrenaments junt amb l'inici oficial de l'escola, el dijous 12 de setembre. Aprofitem per informar que amb els Equips de Base és possible que hi hagi una convocatòria la setmana anterior, però s'avisaria via pares enllaç o entrenador.

Finalment, recordar-vos que estem a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte mitjançant el correu electrònic del club: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

entrenamentsmasculins1516

 

Punxa en el següent enllaç per descarregar els horaris en format PDF: