Fins a 3 equips de l’entitat grana tenien com a objectiu superar les Fases de Classificació disputades durant els dies 12, 13 i 14 de juliol, per tal d'assolir plaça a Preferent. Tant el Cadet 1 Masculí Totalsport, com el Cadet 1 Femení i el Júnior 1 Femení han treballat de valent per preparar la competició amb la millor forma possible, compactant equips i amb la màxima il·lusió.

El Cadet 1 Masculí Totalsport va superar el repte i va certificar la seva classificació a la categoria de Preferent després de fer uns resultats impecables i proclamar-se campió invicte del seu grup, amb tres victòries i cap derrota, superant al CN Sabadell A, el FC Barcelona Lassa B i el CEB Girona A. Aquesta fita permetrà als grana estar la Temporada 2019-2020 entre els 16 millors equips de Catalunya. Cal dir que l’empresa no va ser gens fàcil ja que el grup que els hi va tocar per sorteig era duríssim, però el conjunt grana va anar de menys a més i creixent durant la competició en aquests tres dies. Un equip ple de jugadors de la casa que venen amb un historial impecable, demostrant que el Club Esportiu Sant Nicolau segueix sent de les millors pedreres de Catalunya.

  • 2016-2017 Pre-Infantil (Campió de Catalunya)
  • 2017-2018 Infantil (4t classificat en el Campionat de Catalunya)
  • 2018-2019 Cadet 1r any (5è classificat en el Campionat de Catalunya)
  • 2019-2020 Preferent (Fases de Classificació)

Per la seva part, la sort no va acompanyar als equips femenins que també buscaven endur-se plaça en les Fases de Preferent. El Cadet 1 Femení tot i perdre els partits contra Igualada, Blanes i Cerdanyola ha competit molt bé, i el seu treball ha de servir de punt de partida del que pot ser una molt bona temporada a Interterritorial. I el Junior 1 Femení ha fregat la classificació en un partit que va esdevenir quasi bé una “final” contra Igualada, i que finalment l’equip local es va acabar emportant, certificant així la seva classificació per Preferent. Les jugadores júnior ara tindran de repte de superar l’alt llistó de la passada temporada on es va arribar a la F8 d’Interterritorial.