Les colònies començaven amb molts nervis per part de tots. Els nens tenien molta il·lusió però se'ls veia nerviosos per allunyar-se de la família durant tota una setmana. De la mateixa manera, els pares també els hi transmetien la seva confiança, però també tenien nervis, ja que per molts eren les seves primeres colònies de tanta durada.

 

 

La setmana va anar a bon ritme gràcies a la implicació i la suma de forces de tots. Els participants van poder gaudir de diverses activitats tradicionals i d'altres diferents.

Els dies començaven amb un entrenament de tecnificació voluntària on els més treballadors es llevaven per treballar algun aspecte concret. Posteriorment esmorzàvem i fèiem el primer entrenament. Després gaudíem d'una estona de piscina i anàvem a dinar.

Tot seguit, en haver descansat i tenint una mica d'estona lliure, es proposaven activitats diverses com competicions de multi esport, una gimcana o escoltant atentament les 3 visites que van venir a veure'ns. Donem les gràcies a l'Helena Oma, jugadora de la màxima lliga nacional de l'Uni Girona, l'Albert del Hoyo, ex-jugador de Sant Nicolau i actualment jugant a Alemanya i, per últim, la Maria Gascón, també ex-jugadora del club i jugadora actual de categories FEB.

Les jornades seguien amb les competicions de bàsquet, la dutxa i el sopar i, per acabar, les activitats de nit abans d'anar a dormir.

Han sigut uns dies molt intensos però on els somriures dels nens i nenes han fet que valgués la pena i que ja vulguem repetir l'any vinent.

Moltes gràcies a tothom que ho ha fet possible!

 

GALERIA DE FOTOS

Punxeu sobre el botó per visualitzar la galeria de fotografies de les Colònies a La Conreria 2019. Recordeu que dins l'apartat EL CLUB EN IMATGES podeu veure totes les fotos de la nostra entitat.

 

 

VÍDEOCLIP FINAL

Podeu visualitzar un VÍDEOCLIP que han preparat els monitors de les Colònies a La Conreria (amb el protagonisme de tots els participants d'aquests dies) a la part inferior d'aquesta notícia o bé entrant al nostre canal de youtube CESNTube, on també podreu visualitzar els VÍDEO-RESUMS diaris de les jornades d'aquestes magnífiques Colònies.