La Temporada 2019-2020 ja ha començat a les instal·lacions del Club Esportiu Sant Nicolau. Dilluns 2 de setembre es va realitzar la Reunió Tècnica d’Entrenadors del CESN amb la presència de tot l’Staff Tècnic del club. La jornada va servir per marcar les línies base de treball i metodologia per poder assolir grans objectius en aquesta il·lusionant temporada.

A les 17:30h arribaven tots els membres de l'staff grana i es dirigien cap a la sala d'audiovisuals, on el Gerent del Club, l'Andreu Bou els donava la benvinguda i presentava la informació de la jornada de formació. Un cop presentat l'organigrama tècnic i organitzatiu de l'entitat, anaven agafant la paraula els diversos responsables d'àrea. En Carles Estrada informava dels protocols d'actuació sobre material, equipaments, logística administrativa i funcionament en cas de lesions.

Just després prenia la paraula en Jordi Costa, responsable de Bàsquet Base, que marcava pautes de funcionament d'entrenaments. Aquesta xerrada va continuar a la pista del Pavelló de Sant Nicolau, on amb l'ajuda d'un combinat de jugadors Cadet i Júnior, es donaven exemples de Metodologia i Treball Funcional per il·lustrar Conceptes a aplicar durant aquesta temporada.

Agafava el relleu l'Andreu Cervera, Director Tècnic del CESN, que després d'introduir informacions de Normes Generals de Partits i Entrenaments, Reglament de Règim Intern, etc.. ens donava moltes pautes de treball sobre l'Estil LAU (objectius tècnics-tàctics que aplicaran els equips grana i que vol marcar la filosofia del club).

La Reunió va finalitzar amb la visita de la Junta Directiva, que encapçalats pel president Jordi Vallhonrat, van desitjar molta sort i encerts a tots els membres de l'Staff Tècnic, tot recordant la il·lusió i motivació per la formació integral dels jugadors i jugadores i que sempre ha estat l'objectiu essencial del Club Esportiu Sant Nicolau. La jornada va finalitzar amb la tradicional foto de grup i un pica-pica entre tots els assistents.