El Sènior A Masculí del CESN seguirà la Temporada 2019-2020 a la categoria de 1a Catalana, concretament en el Grup 3 composat per 14 equips (2 equips del Vallès Occidental, CN Sabadell i Sant Quirze Bàsquet) repetint grup de l’any anterior, amb derbis i molta exigència en tots els partits amb un campionat molt igualat.

Enguany l’equip ha millorat les seves prestacions, amb les continuïtats de “veterans” com Carles Rodríguez i David Garrido, sumades a les de Pere Romero i Adrià Escudero i amb la pujada dels júniors Joan Malonga, Guillem Escudero, Pep Costa i Jan Hansen, columna vertebral que queda ben potenciada per 3 incorporacions de luxe: Pol Sardó provinent del SQBQ,  Jordi Navarro del CB Castellar i Dani Juan del CB Ripollet (que torna al Club després de jugar a Copa Catalunya)

En el cos tècnic continuïtat al 100% amb Andreu Cervera a la Direcció, ajudat per Miki Llinares i Albert Gamero, amb la supervisió a la preparació física d’Aitor Castellano i l’àrea de Fisioteràpia amb Georgina Andreu i Jordi Evangelio.

En aquesta temporada un dels objectius marcats pel cos tècnic és gaudir del dia a dia i créixer amb la competició amb un equip amb barreja de joventut, veterania i talent aportant l’“ADN LAU”. Aconseguir que el treball sigui el millor possible i incrementar les prestacions i el nivell de l’equip. L’equip serà el màxim ambiciós per situar-se on es mereixi a la classificació amb 9 jugadors formats a la casa, pedrera i orgull LAU.

Els partits a casa es disputaran amb horari de diumenge a les 18h al pavelló del carrer Jardí.

 

Quines han estat les sensacions d'aquesta Pre-Temporada?
Sensació d’una bona pre-temporada, anant de menys a més. La gent implicada des del primer dia i treballant. Hem competit gairebé sempre amb equips de categories superiors i idees clares. Ara bé tots sabem que això no és garantia de res.

Com afronteu el debut a 1a Catalana?
Afrontem el debut amb màxim ambició amb ganes de guanyar el primer partit per què és la nostra estrena amb la nostra gent. Sabem que serà un rival fort i que té aspiracions d’estar a la part alta de la classificació.

Quin estil i filosofia aportarà l'Andreu?
Jo crec que no tinc un estil predeterminat, si que vull que els jugadors quan estiguin amb mi potenciïn els seus punts forts i els treguin en el joc, ja que això ens beneficia a tots. Alhora de defensar aplicar la màxima atenció i coherència ja que això ens permet tenir un rigor defensiu que ens beneficia en atac.

Quines sensacions tens dins del LAU?
Tinc bones sensacions amb el grup, que estan identificats amb el club, que són part d’un equip i que tots és volen ajudar aconseguir victòries. Em sento molt orgullós de dir que tenim 9 jugadors dels 11 en plantilla que són de la pedrera LAU, això és un valor afegit per al club.

Què aporta el valor LAU?
Crec que aquest club té quelcom que et captiva i que et fa sentir-te  d’algú més enllà d’un sol equip. La gent es preocupa per el dia a dia dels equips i això es fa pal·lès. Trobes jugadors o jugadores sèniors que volen saber d’infantil, minis o ben menuts i alhora això també és tradueix en la grada als partits, ja que la gent veu que veritablement en un futur no molt llunyà pot ser ell o ella qui estigui amb l’equip sènior.

 

 

 

BASES

 

ESCOLTES - ALERS

 

ALERS - PIVOTS

 

STAFF TÈCNIC