El Sènior A Femení del CESN seguirà la Temporada 2019-20 a la categoria de 1a Catalana, concretament en el Grup 2 composat per 14 equips (2 equips menys que l’any anterior) i amb 6 equips de fora de la província de Barcelona, aspectes que fan preveure un campionat molt competitiu i també més exigent.

Enguany l’equip ha patit algun canvi, s’han retirat 3 jugadores i s’ha mantingut 6 jugadores de l’estructura anterior, (Aina Vergé, Glòria Costa, Alba Pérez, Anna Renalias, Queralt Ubia, Berta Olivier) una columna vertebral que queda ben potenciada per 2 incorporacions del Sènior B (Maria Costa i Anna Brosa que ja estaven en dinàmica del primer equip) i amb dues cares noves, la Bego Baltà, jugadora formada en categories inferiors del club i que s’incorpora procedent de la UESC, i la Marta Andrés procedent del Draft Gramenet, jugadores que arriben per apuntalar l’equip.

En el cos tècnic també hi haurà canvis, després de la no continuïtat d’en Xavi Paredes, arriba Gemma Lorente com a líder i responsable d’aquest nou projecte. Per la Gemma serà la seva 2a etapa al club dirigint el Sènior Femení (ja ho va fer durant el període 2012-2016) després d’un periple de tres temporades a LF2 on ha exercit d’entrenadora ajudant a Joventut Les Corts i Lima Horta (Barcelona).

Dins l’staff tècnic, també cal destacar l’Aitor Castellanos que serà el màxim responsable de la preparació física i l’Aleyda Llobet com delegada d’equip. L’staff es completa amb els dos Fisioterapeutes, en Jordi Evangelio i la Georgina Andreu.

En aquesta temporada un dels objectius marcats pel cos tècnic és sens dubte consolidar l'equip dins la categoria amb un equip jove i renovat, i aportar un “ADN” propi a la competició. La filosofia és aconseguir que el dia a dia de treball sigui el millor possible i incrementar les prestacions i el nivell de l’equip amb fins a 6 jugadores formades a la casa, pedrera i orgull LAU.

Els partits a casa es disputaran amb horari de diumenge a les 18h al pavelló del carrer Jardí.

 

Quines han estat les sensacions d'aquesta Pre-Temporada?
Les sensacions són bones, hem fet el treball que volíem, i estem apunt per començar a competir.

Com afronteu el debut a 1a Catalana?
Com un nou repte, tenim un grup complicat amb 6 desplaçaments fora de la província, i engegar amb una bona dinàmica serà important per assolir confiança.

Quin estil i filosofia aportarà la Gemma?
M’agrada fer un joc molt dinàmic i viu en atac, per mi és prioritari començar a construir l’atac des de una sólida defensa. Ens hem de divertir jugant, i si el dia a dia de treball és bó els resultats vindran.

Quines sensacions tens en els teus primers dies al LAU?
Crec que he arribat a Sant Nicolau i després de tres temporades fora i sembla que mai hagués marxat...conec el club, coneixia les jugadores, ha estat arribar i començar a construir. Estem amb bones sensacions i amb ganes de competir.

Què aporta el valor LAU?
LAU és sinònim de serietat, compromís, esforç i com no ....il·lusió.

 

 

BASES

 

EXTERIORS

 

INTERIORS

 

STAFF TÈCNIC