El Club Esportiu Sant Nicolau va realitzar la Presentació Oficial de totes les Seccions del Club Esportiu Sant Nicolau de la Temporada 2019-2020 en un acte organitzat el passat diumenge 10 de novembre a les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau, on van participar els gairebé 400 esportistes i 60 integrants de l’Staff Tècnic formen part de la gran família LAU.

Els actes van donar el tret de sortida a les 16:00 amb el partit que disputava el primer equip masculí de l'entitat, el Sènior A Masculí davant l'ASFE Sant Fruitós, en un duel corresponent a la Lliga de 1ª Catalana. El matx va estar molt disputar, però una grada totalment plena amb el públic LAU entregat va donar l'escalf i l'empenta necessària a l'equip que va realitzar un bon últim període per endur-se una merescuda i celebrada victòria.

Just a l'acabar el partit, tots els esportistes es dirigien al pati de l'Escola Sant Nicolau per preparar la desfilada davant els familiars i amics reunits al pavelló. No només van estar-hi els 29 equips de Bàsquet, sinó que també s'hi van reunir les altres seccions esportives de l'entitat, com l'Iniciació Esportiva, la Psicomotricitat i la Dansa.

Cap a les 18h de la tarda s'iniciava l'acte de la presentació, que es va començar amb els més petits del club, nens i nenes de P3 fins a 1er de primària, que van saludar a tota la grada amb lleugera timidesa però gaudint de valent. Llavors es va donar pas a les presentacions de tots els equips de bàsquet, masculins i femenins, que ordenadament i seguint les instruccions de l'speaker Joan Blanc (a qui aprofitem per agraïr la seva col·laboració) anaven apareixent pel pavelló Sant Nicolau, barrejant “grans” amb formació, masculins i femenins, tots plegats, exemplificant la comunió i els valors del LAU molt presents dins de l'entitat.

 

 

L'acte va ser recolzat per la presència de la regidora d'esports de l'Ajuntament de Sabadell Sra. Laura Reyes i el president de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) Sr. Ferran Aril, que junt amb el president de la nostra enitat Sr. Jordi Vallhonrat, van aprofitar el torn de paraula per encoratjar la feina del CESN, donant imporància als valors i el respecte dins i fora de la pista, la vessant formativa del club, i destacant el paper primordial en la divulgació de l'esport paritari masculí i femení.

 

 

Un cop realitzades diverses fotografies de família, els actes van continuar amb una Xocolatada Popular al pati de l’Escola Sant Nicolau que tots els presents van compartir just abans de començar el partit de Primera Catalana que disputava el Sènior A Femení davant l'UESC Sant Cugat. El primer equip femení va dominar des de l'inici i també va sumar una important victòria que donava un gran final i un fi de festa ideal al carrer Jardí. Jornada lúdica i festiva que va servir per gaudir d'un magnífic diumenge i sobretot per fer una trobada de totes les Seccions Esportives del Club i seguir impulsant la “família” LAU.

 

 

Pots visualitzar la GALERIA DE FOTOGRAFIES de l'esdveniment punxa sobre aquest ENLLAÇ o al botó de la part inferior. Recorda que pots visualitzar més galeries fotogràfiques de Temporades Anteriors entrant a l'apartat EL CLUB EN IMATGES

 

 

També pots visualitzar VÍDEO-RESUM de la Presentació a la part inferior d'aquesta notícia o bé entrant al nostre canal de youtube CESNTube