Increïble jornada la viscuda el passat dissabte 11 de gener a les instal·lacions del CE Sant Nicolau. El club organitzà el XIX Torneig Pre-Mini LAUBasketball Salvador Girbau aconseguint una fita de rècord, amb fins a 33 equips participants amb més de 350 jugadors i jugadores i un espectacle de 12 hores seguides de Bàsquet Formatiu en estat pur!

 

 

Com ja va sent habitual, la cita anual del CESN amb el Torneig Pre-Mini estava macada al calendari. Cada any el club aconsegueix que el Salvador Girbau sigui un Torneig de referència a Catalunya, on venen a competir els millors equips Pre-Minis tant masculins com femenins d'arreu el territori. A les 9h del matí s'iniciava l'activitat i anaven arribant els 33 equips que prendrien part del torneig. Hi havia 4 categories (2 de masculines i 2 de femenines). La feina organitzativa va ser dura, però gràcies a la col·laboració de tècnics, familiars, amics, junta, sponsors i tota la família LAU, tot estava a punt per començar puntual la jornada!

Es van arribar a jugar un total de 75 partits durant les 12 hores que va durar el Torneig. Els equips van estar dividits en grups, (que eren les subdivisions de les categories), i així donava el tret de sortida a la Fase Prèvia, on en format lligueta els conjunts s'anaven enfrontant per establir una classificació per a les Fases Finals que es disputarien a la tarda. 4 pistes simultànies on no va parar ni una sola estona el bàsquet de formació.

Amb un mínim garantit de 4 partits, els equips anaven gaudint dins la pista, donant espectacle i demostrant el gran talent de tots els joves jugadors i jugadores, així com també brillaven per la gran convivència, i germanor que es va viure entre tots els participants. La il·lusió que desprenien els petits feia que tothom comprovés l'alegria que porta aquest esport.

 

 

Mentre s'anaven disputant els partits, plens d'esportivitat, els equips participants anaven també trobant durant els descansos, el temps per gaudir de les Activitats Extra que s'havien organitzat dins del Torneig, com l'espai de les Sessions de Cinema, o el Taller de Vivenciació i Sensibilització de Bàsquet en Cadira de Rodes (amb la col·laboració de CE Global Basket i dirigit amb mestria per Òscar Trigo, actual entrenador de CE Global Basket i seleccionador nacional absolut) rematant tot amb una Xocolatada Popular. Els somriures a les cares dels jugadors i jugadores mostraven lo molt que estaven gaudint tant del bàsquet com de la convivència.

Però més enllà de les Activitats preparades per els participants, el CESN també va dur a terme les tradicionals Rifes i Sortejos, així com també els Concursos, on es barrejaven les participants de jugadors i jugadores amb gent del públic, pares i mares que mostraven també la seva passió per l'esport! Destacar els premis entregats cortesia de Totalsport Tres Cres i 23 Basketball que van fer les delícies de tots els guanyadors. Fins i tot van haver-hi sorpreses, com paquets d'entrades per veure de Lliga ACB Endesa del Joventut de Badalona i també per veure la Lliga Europea! A banda d'això, es va realitzar la 7ª Edició del Concurs Fotogràfic, on tothom qui volgués podia pujar una fotografia a les xarxes socials acompanyada de l'etiqueta #torneigLAU per tal de guanyar més premis cortesia de Totalsport Tres Creus.

 

 

Pel que fa a la competició de bàsquet, en questa edició vam poder comptar amb clubs ja clàssics a la cita i que mai fallen com el CB Cornellà, l'UE Mataró, el Sant Josep de Badalona, o el CN Sabadell. A més, vam poder comptar amb la presència d'equips que ja havien vinguts en algunes edicions anteriors com el Joventut de Badalona, el CB Grup Barna, l'Adepaf Figueres, l'UE Claret i el UE Gaudí. Completaven la participació equips debutants com l'UE Barberà, el CB Parets, l'UE Montgat i CB Vilanova del Vallès.

La participació dels equips femenins ens va deixar la presència de veterans com l'UE Mataró, el CB Cornellà, el Barça CBS, el Basket Almeda, el CN Sabadell i el CN Caldes, així com els fantàstics equips del CB Grup Barna, Bàsquet Samà, el CB Premià de Dalt, . Aquests equips, sumats als conjunts locals del CE Sant Nicolau ens van fer gaudir de valent!

Els guanyadors de les diverses categories van ser el Joventut de Badalona a la Categoria 1 Masculí, l'UE Barberà a la Categoria 2 Masculí, i el Barça CBS a la Categoria 1 Femenina i el Bàsquet Samà Vilanova a la Categoria 2 Femenina. Gran record que s'enduen tots ells així com els que vam poder gaudir del seu esforç i talent dins i fora la pista.

 

 

El XIX Torneig Pre-Mini Memorial Salvador Girbau va ser tot un èxit de participació i quedarà en la memòria de tots els equips i organitzadors. No volem oblidar-nos de tots els que van fer possible que el Torneig tornés a ser un èxit, organitzadors, sponsors, voluntaris, pares i mares, jugadors del club, junta... des d'aquestes línies agraïm la seva implicació i esforç per fer que tot sortís rodó, moltíssimes gràcies!

Esperem poder retrobar a tothom en l'edició de l'any vinent, on desitgem tornar a viure d'un Torneig esplèndid del més pur bàsquet formatiu.

No us oblideu de visualitzar el Vídeo-Resum del torneig, així com les galeries fotogràfiques, el palmarès, els resultats i les classificacions!

 

INFORMACIONS DEL TORNEIG

Pots visualitzar la informació del XIX Torneig Pre-Mini LAUBasketball Salvador Girbau punxant sobre cadascuna de les següents entrades: