Des del CESN ja estem en ple disseny de la nova temporada, i per aquest motiu hem obert el plaç per fer-nos arribar les Llicències Federatives, així com també el Certificat Mèdic Esportiu de la Temporada 2020-2021, per tal de poder iniciar la seva tramitació a la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

Per tal de renovar la Llicència dels jugadors/es, necessitarem que ens pogueu presentar documentació, que degut a la situació actual provocada pel Covid-19 haurà de ser telemàtica, fent arribar la Fitxa Federativa Temporada 2020-2021 al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 30 de juny de 2020*.

*Molt important! Omplir-la correctament amb totes les dades necessàries. Dades completes del tutor i del jugador i ambdues signatures en cas dels menors d’edat.

 

 

Donada la situació en la que ens trobem per la pandèmia del Covid-19, l’FCBQ prorrogarà, excepcionalment i de forma automàtica, fins a final de la propera temporada (30/06/2021) la validesa dels CME en vigència durant la temporada 2019-20. Per tant, tots aquells federats que la temporada 2019-20 tenien un CME vàlid, no caldrà que el tornin a adjuntar al tramitar la nova sol·licitud de llicència per la temporada 2020-21.

Així doncs, enguany només caldrà que les presentin els nous jugadors federats. El CME haurà d’estar degudament omplert, signat i segellat pel Metge col·legiat que realitzi la revisió mèdica. Sense aquest requisit no es podrà tramitar la llicència i per tant el jugador/a NO PODRÀ PARTICIPAR EN CAP COMPETICIÓ. Els Certificats Mèdics Esportius tenen una validesa d'una temporada en el cas de jugadors nascuts 2004 i anteriors i validesa per dues temporada per esportistes nascuts l'any 2005 i posteriors.

Us podeu descarregar els arxius amb els documents necessaris en els següents enllaços:

 

 

Aprofitem per recordar-vos que tenim conveni d'acord per realitzar les corresponents revisions mèdiques a l'ARS Salut Esportiva, amb un preu a partir de 28€ per als socis del CESN que facin la revisió durant els mesos de juliol i agost. Els que opteu per fer la revisió al setembre el preu bonificat serà a partir de 33€. Trobareu més informació així com gestió de cites a www.arssalutesportiva.com.

Us informem que sense Llicència Federativa i Certificat Mèdic Esportiu, cap jugador del CESN podrà iniciar la competició oficial per la Temporada 2020-2021.

Recordem l'adreça de correu electrònic per enviar-nos els documents: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , insitint que la data límit per retornar la Fitxa Federativa signada, és el proper 30 de juny.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!