Aquest és un estiu especial per tot el que està passant com a conseqüència de la pandèmia. Amb tot, a Sant Nicolau us volem presentar una oferta d'activitats com cada estiu, adaptant-nos a les noves mesures de seguretat que ens demana l'Administració per poder garantir la salut de tots: els alumnes, les famílies i els professionals que els atendran (https://santnicolau.com/activitats-estiu/).

Així doncs, aquest estiu seguirem amb les tradicionals i exitoses activitats des de finals de juny fins a finals de juliol. El Casal d’Estiu ens portarà la temàtica dels contes, “Un Casal de Conte” per als més petits, el Campus de Bàsquet a les instal·lacions de Sant Nicolau i les Colònies de Bàsquet, una setmana sencera gaudint d’experiències inoblidables a La Conreria, les magnífiques instal·lacions que ens acullen per cinquena edició. Seguirem un any més proposant el Casal Basket per als qui volen combinar el Casal i el Bàsquet d’iniciació. I també gaudirem un any més de les activitats artístiques i creatives amb la Dansa i Creativitat i el Teatre Musical, que ompliran l’estiu d’il·lusions i noves experiències. Tant per als nens i nenes que s’hi vulguin iniciar, com per als que ja n’hagin tingut alguna experiència anterior.

Les activitats s’organitzaran en grups de convivència de 10 alumnes. Com sempre, per a cada grup comptem amb els millors professionals titulats per oferir una formació de màxima qualitat a l’abast de tots els nens i nenes que vulguin practicar esport
amb nosaltres. Veureu que continuem oferint uns horaris fets a mida per tal de facilitar les complexes logístiques de les famílies.

Veureu que continuem oferint uns horaris fets a mida per tal de facilitar les complexes logístiques de les famílies. Per a qualsevol dubte o qüestió, no dubteu a posar-vos en contacte amb la secretaria de l’escola o amb l’oficina de la Secció Esportiva.

 

INFORMACIÓ GENERAL - CATÀLEG D'ACTIVITATS I INSCRIPCIONS

 

Podeu descarregar el Catàleg d'Activitats on s'hi detallen les Dates i la Informació relativa a cadascuna de les activitats que us hem proposat, així com també teniu disponible per descàrrega la Fitxa d'Inscripció on hi trobareu tota la informació per realitzar la inscripció a les activitats. Us recordem que aquestes són obertes tant als joves de Sant Nicolau com també als de tota la ciutat i rodalia.

La formalització de les inscripcions es pot realitzar:

  • TELEMÀTICAMENT: Enviant la Fitxa d'Inscripció escanejada + el full de Protecció de Dades + Comprovant transferència bancària, al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
  • ONLINE: Des del web https://santnicolau.com/activitats-estiu/ accedint a les activitats escollides.

**IMPORTANT: El primer dia de les Activitats d'Estiu haureu de portar a la secretaria de l'escola els documents originals signats de la Declaració Responsable i Protecció de Dades.

 

Per a qualsevol dubte o qüestió, no dubteu a posar-vos en contacte per correu electrònic a la direcció Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a secretaria de l'Escola Sant Nicolau (C/Jardí, nº 72-80) en horari de 9h a 13h.

 

UN CASAL DE CONTE 
Dates: del 22 de juny al 31 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2012 i el 2016

El casal d’aquest estiu estarà ambientat en l’apassionant món dels contes. Viurem grans aventures de la mà dels personatges que ens visitaran. Cada setmana diferents personatges ens presentaran un conte i entre tots haurem de superar uns reptes i activitats. També seguirem realitzant altres activitats com ara: anglès, taller de creativitat, expressió corporal, cuina, música, informàtica i psicomotricitat.

 

 

CASALBASKET
Dates: del 22 de juny al 31 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2012 i el 2014

Per a aquells infants que volen tenir la primera presa de contacte amb el bàsquet, però d’una manera combinada amb el casal d’estiu, jugarem i aprendrem de forma distesa, lúdica i atractiva fent bàsquet i seguirem les activitats troncals del casal d’estiu.

 

 

COLÒNIES DE BÀSQUET A LA CONRERIA
Dates: del 28 de juny al 4 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2004 i el 2013

Les colònies de bàsquet d’enguany ens portaran fins a La Conreria, la casa de colònies més gran de Catalunya i que ja coneixem dels últims estius, en què hem viscut grans experiències. Compta amb unes instal·lacions totalment renovades i que ens permeten exclusivitat d’espais per poder gaudir d’una setmana sencera de bàsquet, jocs i tot tipus d’activitats diverses en un entorn magnífic. El recinte el gestiona directament la Fundació Pere Tarrés, i compta amb el certificat de garantia de totes les mesures de seguretat, d’higiene, d’habitacions i menjador privats que es requereixen en fase 3 per poder acollir-nos i gaudir d’una magnífica setmana.

 

 

CÀMPUS DE BÀSQUET
Dates: del 22 de juny al 31 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2004 i el 2013

El Campus de Bàsquet d’estiu es realitzarà íntegrament a les instal·lacions de l’Escola Sant Nicolau (pavelló i pistes exteriors). Et donarà l’oportunitat de poder gaudir al màxim del teu esport preferit, aprofitant per incidir en fonaments tècnics i tàctics perquè milloris encara més el teu nivell i perfeccionis les teves habilitats. Cada dia realitzarem treball individual i també col·lectiu, respectant les mesures de seguretat recomanades. Cada setmana l’enfocarem a un concepte del joc i realitzarem competicions diàries i setmanals sense oposició, tal i com indica la normativa en Fase 3. Totes les sessions que realitzarem durant el Campus seran dirigides pels entrenadors titulats del Club Esportiu Sant Nicolau i rebrem les classes magistrals gaudint de sessions entretingudes i plenes de contingut per progressar com a jugadors.

 

 

DANSA I CREATIVITAT
Dates: del 22 de juny al 31 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2002 i el 2014

Per a nens i nenes que ballen habitualment o que no ho han fet mai i volen experimentar-ho. Amb la Maria Ferrándiz, llicenciada en pedagogia de la dansa per l’Institut del Teatre. Diferents disciplines de dansa, per aprendre i gaudir amb les coreografies. Creativitat a través de manualitats que ens permeten descobrir diferents tècniques i materials. La dansa és l’activitat principal que us proposem en les diferents temàtiques setmanals.Aquest any degut a la situació excepcional no podrem gaudir de l’espectacle en directe per les families a la sala d’audiovisuals els divendres.

 

 

TEATRE MUSICAL
Dates: del 22 de juny al 31 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2002 i el 2012

Per als que us agrada el món del teatre, l’esplai del teatre musical, sota la direcció de l’Albert González, us dona l’oportunitat de conèixer com es prepara un musical amb les diferents disciplines que el componen: la interpretació, el cant i la dansa. Cada setmana treballarem la interpretació segons el guió de la temàtica de l’obra, cantarem un dels temes principals i prepararem una coreografia amb moviments propis de la dansa musical. Aquest any degut a la situació excepcional no podrem gaudir de l’espectacle en directe per les families a la sala d’audiovisuals els divendres.

 

 

CASAL DE SETEMBRE
Dates: del 31 d'agost al 4 de setembre i el 9 i 10 de setembre.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2012 i el 2016

El Casal de Setembre t’ofereix una setmana sencera d’activitats, jocs i lleure per passar-ho d’allò més bé. Explicar i dibuixar les experiències viscudes a l’estiu i gaudir d’uns dies plens d’aventures abans de tornar a començar l’escola.