El Club Esportiu Sant Nicolau ja ha reprès la seva activitat i engegat motors per aquesta nova Temporada 2020-2021. Des de dilluns 31 d'agost, els equips de l'entitat han estat reincorporant-se als entrenaments (amb totes les mesures de protecció i higiene corresponents), i el passat dimecres 2 de setembre es va realitzar la tradicional Reunió Tècnica d’Entrenadors del CESN amb la presència de l’Staff Tècnic del club.

L'activitat s'iniciava a les 19h, quan el Gerent del CESN, Andreu Bou, prenia la paraula donant la benvinguda a tots els membres de l'organigrama del club, explicant i marcant les línies base de treball i metodologia per el correcte funcionament d'una temporada que es preveu excepcional a causa de les mesures sanitàries a adoptar. Un per un tot l'Staff Tècnic s'anava presentant, donant la benvinguda a les noves incorporacions i retrobant als ja veterans.

 

 

El torn de paraula l'agafaven en Gerard Escudero i l'Albert Serrano, Coordinadors de la secció de Bàsquet Base, que exemplificaven a pista, amb l'ajuda d'un petit grup de jugadors, com treballar tècnicament des de categories pre-mini fins a les de cistella gran. Un treball tècnic aplicable a totes les categories i nivells que va servir per marcar pautes de metodologia.

Després l'Andreu Cervera, Director Tècnic de l'entitat aprofitava per dirigir unes paraules i directrius sobre normativa interna i funcionament general del club. Ajudat per l'Albert Gamero (secció de Logística i auxiliar de Coordinació Masculina) i en Pol Sardó (Coordinació Femenina) s'aprofitava també per parlar de la línia de joc LAU, un estil i uns objectius tècnics i tàctica, que volen ser tret diferencial en el nostre club: Filosofia LAU Basketball .

Cap a quarts de 9, l'activitat va arribar al punt final, després de la visita de la Junta Directiva, que encapçalats pel president Jordi Vallhonrat, van mostrar tot el recolzament i suport a la difícil tasca d'enguany, on la salut i la prevenció jugarà un punt molt important en el dia a dia de l'entitat i el benestar dels nostres jugadors i jugadores. Desitjant molta sort i encerts a tots els membres de l'Staff Tècnic i remarcant la il·lusió i motivació per la formació integral dels jugadors i jugadores i que sempre ha estat l'objectiu essencial del Club Esportiu Sant Nicolau.