Les Colònies a La Conreria 2020 van ser una mica especials. Als ja tradicionals nervis de l'inici d'hi sumava la lògica preocupació per les normes de seguretat de la pandèmia del Covid-19, però ben aviat es va veure que la il·lusió i totes les precaucions i protocols preparats per els monitors i entrenadors donaven molta seguretat a tots els esportistes i a les seves famílies.

 

 

I finalment després de molt esperar.. les Colònies van arribar i un any més, les hem pogut gaudir. Després d’un confinament i una temporada acabada abans d’hora; les ganes de jugar, entrenar i passar una setmana plena de bàsquet eren més grans que mai. Les condicions eren diferents: distanciament als menjadors i a les habitacions, mascaretes a les zones comunes, limitació de les competicions de contacte... Però sempre, sempre, hi havia alternatives, idees noves, jocs, i ganes de fer de la setmana, un any més, unes colònies inoblidables.

Els entrenaments de bàsquet, l’estona de piscina, les competicions de multiesport, els concursos de tir, la ja clàssica competició de tres en ratlla, els jocs de nit, el mític concurs de planxassos, la visita del nou entrenador del Sènior A Masculí Marc Brugué, la gimcana, el 3x3... van completar una setmana especial pels nostres jugadors i jugadores!

 

GALERIA DE FOTOS

Punxeu sobre el botó per visualitzar la galeria de fotografies de les Colònies a La Conreria 2020. Recordeu que dins l'apartat EL CLUB EN IMATGES podeu veure totes les fotos de la nostra entitat.

 

 

VÍDEO-RESUM FINAL

Podeu visualitzar el VÍDEO-RESUM FINAL que han preparat els monitors de les Colònies a La Conreria (amb el protagonisme de tots els participants d'aquests dies) a la part inferior d'aquesta notícia o bé entrant al nostre canal de youtube CESNTube, on també podreu visualitzar els VÍDEOS diaris de les jornades d'aquestes magnífiques Colònies.