Des del CESN volem informar que degut a la situació global a Catalunya per l’afectació del COVID-19, les restriccions i noves mesures proposades pel Govern mitjançant el Procicat i publicades avui al DOGC, des de la Fundació Sant Nicolau i la Secció Esportiva comuniquem la suspensió a partir d’avui divendres 30 d’octubre i amb vigència durant els propers 15 dies de totes les activitats esportives que es realitzen al Club, Dansa, Psicomotricitat, Iniciació Esportiva, Escola de Bàsquet i Bàsquet.

En aquest ENLLAÇ, podeu veure el Comunicat de la Federació Catalana de Basquetbol, on anuncia la suspensió de les competicions pels propers 15 dies, amb data de represa marcada pel cap de setmana 14 i 15 de novembre si la situació ho permet. Així com també els adjuntem en el següent ENLLAÇ el Comunicat de la SGEAF sobre l’afectació a l’esport català de les noves mesures de restricció de l’activitat i la mobilitat per a la contenció de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya.

Des del Club Esportiu Sant Nicolau considerem que el més important és la seguretat de tots els nostres esportistes i tècnics i que en moments com aquests ens toca  aturar-nos, tot i el nostre desig de poder seguir fent activitat esportiva. Esperem poder-nos retrobar en aquest termini de 15 dies o en el menor temps possible.

Recalcar que com a entitat esportiva, hem demostrat ser un espai segur per tots els nostres participants, tant en els dos mesos d’activitat d’estiu com des del 31 d’agost que vam posar en marxa els nostres 28 equips amb CAP grup aïllat o confinat a data d’avui. No podem fer més que aplaudir i felicitar jugadors, tècnics i famílies.

Mentrestant “treballarem” virtualment amb tots els nostres equips, amb formats Zoom, Kahoot, Enquestes i el Treball Físic i Tècnic que des d’avui ja hem activat.

Estarem atents i seguirem les comunicacions que ens arribin a través dels canals oficials del Procicat i Secretaria General de l’Esport i us mantindrem informats.

Estarem preparats per tornar.

Força LAU!