En aquest any estrany i difícil de viure, teníem per davant uns dies de Festes de Nadal diferents. Vam engegar el X-MAS Camp 2020-2021 amb molta il·lusió i la resposta va ser magnífica, hi ha hagut un gran nombre d'inscrits, més en comparació als altres a pesar de la situació actual.

 

 

Durant les dues setmanes que va durar el Campus de Nadal, hem intentat que les activitats estiguessin molt més enfocades cap al bàsquet i toquéssim aspectes que durant la temporada no tenim tot el temps que voldríem per treballar. Per poder assolir aquests objectius de manera eficient hem tingut l'ajuda del nostre preparador físic Aitor Castellano.

Els torns de treball han estat marcats per una gran feina tant del nostre preparador físic que es feia càrrec de la primera part del campus, com dels entrenadors que han participat que eren els responsables d'una part de tècnica individual i després de l'entrenament corresponent. A continuació es feia una pausa per recuperar forces i afrontar amb moltes més ganes l'última part del dia, i possiblement la més esperada, que era la competició.
Tot un èxit assolit pel CESN en la organització i realització d'una nova edició de l'X-MAS Camp que ens ha permès seguir gaudint de l'esport, que tant ens agrada. Per acabar només ús volíem agrair la confiança que ens heu mostrat a l'hora d'inscriure els vostres fills i filles durant aquests dies de campus nadalencs, moltes gràcies a tots!

Pots visualitzar la GALERIA MULTIMÈDIA de l'X-MAS Camp 2020-2021 punxant al següent ENLLAÇ.

Som-hi LAU!