El Sènior A Masculí del CESN disputarà aquesta especial i curta Temporada 2020-2021 a la categoria de 1a Catalana, concretament en el Grup 2A composat per 5 equips (amb tres derbis al Vallès Occidental, Sant Quirze Bàsquet, QBasket Sant Cugat i Matadepera), completen el grup AE Sedis de La Seu d’Urgell i l’ASFE Sant Fruitós. Grup amb derbis i molta exigència en tots els partits amb un campionat que segur serà molt igualat i amb l’extra de la tornada a la competició un any després de l’aturada per Covid-19.

Enguany l’equip ha millorat les seves prestacions, amb les continuïtats de “veterans” com Carles Rodríguez, Dani Juan, Adrià Escudero, Pol Sardó i Jordi Navarro. Completen la segona temporada de Sèniors per consagrar-se a l’equip i a la categoria, Joan Malonga, Pep Costa i Jan Hansen, columna vertebral que queda ben potenciada per 3 incorporacions de luxe: Carles Casanova provinent del CB Santfeliuenc, Guillermo Baltà del CB Granollers i Pablo Moreira, provinent de la UESC.

En el cos tècnic la gran novetat és la incorporació de Marc Brugué que prové del CB Santfeliuenc i ens aportarà la seva experiència al Sènior i a l’Escola de Bàsquet. L’Staff Tècnic seguirà format per l’Albert Gamero i Miki Llinares d’assistents junt amb en Miguel Sánchez que també farà funcions de Delegat, amb la supervisió a la preparació física d’Aitor Castellano i l’àrea de Fisioteràpia amb Jordi Evangelio.

En aquesta temporada un dels objectius marcats pel cos tècnic és créixer amb la competició amb un equip amb barreja de joventut, veterania i talent aportant l’“ADN LAU”. Aconseguir que el treball sigui el millor possible i incrementar les prestacions i el nivell del conjunt. L’equip serà el màxim ambiciós per situar-se on es mereixi a la classificació amb 7 jugadors formats a la casa, pedrera i orgull LAU.

Els partits a casa es disputaran amb horari de diumenge a les 18h al pavelló del carrer Jardí.

 

Hem parlat amb en Marc Brugué, entrenador de l'equip i li hem fet unes preguntes per tal de saber més sobre l'equip, prespectives, sensacions i el moment en el que arriben a l'inici de la competició.

 

Com són les sensacions després d'1 any parats?
Després de tot el viscut i de tot el que no ens han permès viure és difícil mantenir-se motivat dia rere dia quan no saps quan podràs tornar a competir o si el proper dia que vagis a entrenar el pavelló estarà tancat o no. No van poder concloure una temporada on lluitaven per estar en la part alta de la classificació i de cop i volta, ens deixen sense el que més ens agrada. La sensació és molt estranya i difícil de descriure però tenim ganes de començar i al mateix, culminar la bona feina feta durant més d'un any de treball.

Com afronteu el debut a 1a Catalana?
Amb il·lusió, com sempre, però amb unes ganes desmesurades ja que portem molt temps treballant sense el nostre al·licient, el competir. Les noves incorporacions, fa que siguem més competitius que l'any passat, i el passet maduratiu que han fet els jugadors més joves de l'equip fa que també podem millorar la irregularitat que ens va faltar per consolidar-nos com equip.

Quin estil i filosofia aportarà el Marc?
Els meus equips es caracteritzen per tenir un joc ràpid i alegre, guanyant la confiança dels llançaments en una defensa sòlida.

Quines sensacions tens amb l'estrena d'un equip tant jove?
Estic encantat amb aquestes sensacions. Crec que és l'equip que ha de tenir un club com el nostre. Jugadors que són entrenadors. Entrenadors que han estat alumnes. Tots són coneixedors del que significa ser jugador del primer equip. Tots han viscut tardes de diumenge animant al sènior i ara, son a ells els que animen els més petits. Tenim molt marge de millora i un bon futur per endavant. Sabem que estem construint el nou canvi generacional que ens tornarà a estar on mereixem.

Què aporta el valor LAU?
Pel que he pogut observar en aquests mesos el valor LAU és un afegit imprescindible per tots els clubs i comunitats d' esports d'equip que moltes vegades donem per suposat. El valor de la família, del conjunt, del compromís, de l'esforç, d'entrega i de la passió.

 

 

BASES

 

ESCOLTES - ALERS

 

ALERS - PIVOTS

 

STAFF TÈCNIC