El Sènior A Femení del CESN disputarà aquesta especial i curta Temporada 2020-2021 a la categoria de 1a Catalana, concretament en el Grup 2A composat per 6 equips (un derbi al Vallès Occidental amb JET Terrassa, i dos derbis a Sabadell CN Sabadell i Vedruna Carme), completen el grup l'AE Sedis de La Seu d’Urgell i l’ASFE Sant Fruitós. Un campionat que segur serà molt igualat i amb l’extra de la tornada a la competició un any després de l’aturada per Covid-19.

Enguany l’equip s’ha rejovenit i s’ha fet una promoció interna amb joves apostes del planter LAU. Amb les continuïtats de “veteranes” com Aina Vergé, Queralt Ubía, Glòria Costa i Maria Costa, promocionen des del Sènior B després d’un recorregut excel·lent en la seva formació com a jugadores Berta Costa, Vinyet Ubía i Núria Ramírez i des del Júnior del nostre Club l’Helena Bueno. Sumem al projecte a la Carla Bardají que s’incorpora des del CN Sabadell.

Una estructura fixe a la columna vertebral, amb la segona temporada de Sèniors per consagrar-se a l’equip de les jugadores més joves del conjunt. Il·lusió, ganes, joventut i talent, combinació perfecte per gaudir d’un grup que pot créixer molt.

En el cos tècnic continuïtat per segona temporada consecutiva de la Gemma Lorente liderant el relleu generacional al 1r equip femení, tasca complexe però il·lusionant

L’Staff Tècnic estarà completat per Pol Sardó d’assistent, Alba Pérez de delegada i amb la supervisió a la preparació física d’Aitor Castellano i l’àrea de Fisioteràpia amb Jordi Evangelio.

En aquesta temporada un dels objectius marcats pel cos tècnic és testejar el nivell de grup i crear la cohesió d'equip amb el nivell de competició a 1a catalana amb un equip ple de joventut i talent aportant l’“ADN LAU”. Aconseguir que el treball sigui el millor possible i incrementar les prestacions i el nivell . L'equip serà el màxim ambiciós per situar-se on es mereixi a la classificació amb 8 jugadores formades a la casa, pedrera i orgull LAU.

Els partits a casa es disputaran amb horari de diumenge a les 18h al pavelló del carrer Jardí.

 

Hem parlat amb la Gemma Lorente , entrenadora de l'equip i li hem fet unes preguntes per tal de saber més sobre l'equip, prespectives, sensacions i el moment en el que arriben a l'inici de la competició.

 

Com són les sensacions després d'1 any parats?
Amb moltes ganes de començar i també amb molt respecte donat que ha estat una ‘pre-temporada’ molt atípica per la situació  i difícil de gestionar també des del punt de vista anímic. Però ara lo més important és arrencar i amb molta ilusio per la tornada a la competició.

Com afronteu el debut a 1a Catalana?
Estem preparats, ens faltarà rodatge i ritme de competició però esperem agafar-ho aviat. Per algunes de les jugadores és el primer any a la categoria i haurem de veure com es van situant.

Quin estil i filosofia aportarà la Gemma ?
La meva idea és fer un joc dinàmic i viu en atac, i apuntalar-ho amb una defensa sòlida. Hem de gaudir jugant i trobar el nostre propi ADN.

Quines sensacions tens amb l'estrena d'un equip tan jove?
La veritat es que tenim un conjunt molt jove, és un repte, però tinc molta confiança amb l’equip. També tenim jugadores que ja es coneixen bé la categoria i ens han de donar equilibri, així com altres que estic segura faran un pas endavant.

Què aporta el valor LAU?
LAU, és sinònim de sacrifici, treball i constància. I així, tenim aquest any al sènior la majoria de jugadores que han sortit de la casa.

 

 

BASES

 

EXTERIORS

 

INTERIORS

 

STAFF TÈCNIC