Amb un escenari en què anirem tornant, de mica en mica, a la normalitat anterior a la pandèmia, us presentem les activitats per aquest estiu, que realitzarem des del 23 de juny, fins al 30 de juliol i de l’1 al 10 de setembre. Volem detallar una engrescadora oferta d'activitats, en la que garantim la salut de tots: els alumnes, les famílies i els professionals que els atendran (https://santnicolau.com/activitats-estiu/).

Així doncs, aquest estiu seguirem amb les tradicionals i exitoses activitats des de finals de juny fins a finals de juliol. Per als més petits tenim, per una banda, el Casal d’Estiu, que enguany portarà com a títol Casal de Meravella i en el qual farem un viatge per les set meravelles del món. Per l'altra el Casal Basket per als qui volen combinar el Casal i el Bàsquet d’iniciació. La novetat d’aquest any és l’increment substancial de l’anglès en les activitats del Casal i del Casalbasket gràcies al reforç del suport d’Exit School, els nostres col·laboradors en aquesta nova oferta. No hi poden faltar el Campus de Bàsquet a les instal·lacions de Sant Nicolau ni le esperades Colònies de Bàsquet, una setmana sencera gaudint d’experiències inoblidables a La Conreria, les magnífiques instal·lacions que ens acullen per sisena edició. Ampliem la nostra col·laboració amb KMY Studio, i com a novetat aquest any gaudirem de les seves instal·lacions. Comptarem amb els seus professionals i especialistes
en activitats artístiques i creatives, amb l’oferta de Dansa i Creativitat i també amb el Teatre Musical a l'auditori de l'escola.

 

Com sempre, per a cada grup comptem amb els millors professionals titulats per oferir una formació de màxima qualitat a l'abast de tots els nens i nenes que vulguin practicar esport amb nosaltres.

Veureu que continuem oferint uns horaris fets a mida per tal de facilitar les complexes logístiques de les famílies. Per a qualsevol dubte o qüestió, no dubteu a posar-vos en contacte amb la secretaria de l’escola o amb l’oficina de la Secció Esportiva.

 

INFORMACIÓ GENERAL - CATÀLEG D'ACTIVITATS I INSCRIPCIONS

Podeu descarregar el Catàleg d'Activitats on s'hi detallen les Dates i la Informació relativa a cadascuna de les activitats que us hem proposat, així com també teniu disponible per descàrrega la Fitxa d'Inscripció on hi trobareu tota la informació per realitzar la inscripció a les activitats. Us recordem que aquestes són obertes tant als joves de Sant Nicolau com també als de tota la ciutat i rodalia.

La formalització de les inscripcions es pot realitzar:

**IMPORTANT: El primer dia de les Activitats d'Estiu haureu de portar a la secretaria de l'escola els documents originals signats de la Declaració Responsable i Protecció de Dades.

 

Per a qualsevol dubte o qüestió, no dubteu a posar-vos en contacte per correu electrònic a la direcció Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a secretaria de l'Escola Sant Nicolau (C/Jardí, nº 72-80) en horari de 9h a 13h.

 

UN CASAL DE MERAVELLA
Dates: del 23 de juny al 30 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2013 i el 2017

El casal d’aquest estiu ens portarà a viatjar virtualment, perseguint les Meravelles del món. Viurem grans aventures i descobrirem les 7 Meravelles del món acompanyats d’un petit personatge que ens demanarà ajuda. Com el podrem ajudar? Aquesta pregunta la podrem resoldre al Casal de Meravella i entre tots haurem de superar uns reptes i activitats. Aquest any tindrà un pes important l’augment de l’anglès en les rutines diàries i la participació directa dels professors d’ÈXIT SCHOOL en tota la jornada matinal. També seguirem realitzant altres activitats, com ara taller de creativitat, expressió corporal, cuina, música, informàtica i psicomotricitat.

 

 

CASALBASKET
Dates: del 23 de juny al 30 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2013 i el 2015

Per a aquells infants que volen tenir la primera presa de contacte amb el bàsquet, però d’una manera combinada amb el casal d’estiu, jugarem i aprendrem de forma distesa, lúdica i atractiva fent bàsquet i seguirem les activitats troncals del casal d’estiu.

 

 

COLÒNIES DE BÀSQUET A LA CONRERIA
Dates: del 27 de juny al 3 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2004 i el 2013

Les colònies de bàsquet d’enguany ens portaran fins a La Conreria, la casa de colònies més gran de Catalunya i que ja coneixem dels últims estius, en què hem viscut grans experiències. Compta amb unes instal·lacions totalment renovades i que ens permeten exclusivitat d’espais per poder gaudir d’una setmana sencera de bàsquet, jocs i tot tipus d’activitats diverses en un entorn magnífic. El recinte el gestiona directament la Fundació Pere Tarrés, i compta amb el certificat de garantia de totes les mesures de seguretat, d’higiene, d’habitacions i menjador privats que es requereixen per poder acollir-nos i gaudir d’una magnífica setmana.

Podeu descarregar el Catàleg de les Colònies on s'hi detalla tota la Informació, Horaris, Activitats, Coses a portar, etc..

 

 

CÀMPUS DE BÀSQUET
Dates: del 5 al 30 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2004 i el 2013

El Campus de Bàsquet d’estiu es realitzarà íntegrament a les instal·lacions de l’Escola Sant Nicolau (pavelló i pistes exteriors). Et donarà l’oportunitat de poder gaudir al màxim del teu esport preferit, aprofitant per incidir en fonaments tècnics i tàctics per- què milloris encara més el teu nivell i perfeccionis les teves habilitats. Realitzarem treball individual i també col·lectiu, respectant les mesures de seguretat recomanades. Cada dia l’enfocarem a la millora individual i organitzarem competicions diàries i setmanals per grups i equips. Totes les sessions que realitzarem durant el Campus seran dirigides pels entrenadors titulats del Club Esportiu Sant Nicolau i rebrem les classes magistrals gaudint de sessions entretingudes i plenes de contingut per progressar com a jugadors.

 

 

DANSA I CREATIVITAT
Dates: del 28 de juny al 30 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2003 i el 2015

Per a nens i nenes que ballen habitualment o que no ho han fet mai i volen experimentar-ho. Com a gran novetat, aquest any, col·laborem amb KMY Studio i podrem gaudir de les seves instal·lacions i dur a terme els combos setmanals de dansa i creativitat amb els seus professors especialistes. Maria Ferrándiz: modern jazz i Jazz musical, Carme Peyró: Ballet, Oriol Roca: Contemporani, i Alba Campos: Urbana. Diferents disciplines que duran a terme en format de combos de dues disciplines cada setmana.Aquest any, per a l’activitat de Dansa podrem gaudir de les instal·lacions i dels professionals i especialistes en dansa KMY Studio, ubicats al c/ St.Pere 7, a 300m de l’Escola Sant Nicolau. L’arribada i els protocols d’accés es duran a terme a l’Escola Sant Nicolau i s’utilitzaran ambdós espais. Els alumnes dinaran a l’Escola i seguiran fent activitats i jocs d’aigua a l’exterior.

 

 

TEATRE MUSICAL
Dates: del 28 de juny al 30 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2003 i el 2013

Per als que us agrada el món del teatre, sota la direcció de l’Albert González, teniu l’oportunitat de conèixer com es prepara un musical des de les diferents disciplines que el componen: la interpretació, el cant i la dansa. Cada setmana treballarem la interpretació segons el guió de la temàtica de l’obra, des de les tres disciplines que el componen: Interpretació, cant i dansa musical. Tots els divendres es transmetrà en directe a través d’instagram l’obra treballada durant la setmana des de l’auditori de l’escola.

 

 

CASAL DE SETEMBRE
Dates: de l'1 al 3 de setemebre i del 6 al 10 de setembre.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2013 i el 2018

El Casal de Setembre t’ofereix d’uns dies d’activitats, jocs i lleure per passar-ho d’allò més bé. Explicar i dibuixar les experiències viscudes a l’estiu i gaudir d’uns dies plens d’aventures abans de tornar a començar l’escola.