Diumenge 20 de juny vam finalitzar la Temporada 2020-2021 amb els últims partits i des del CESN ja estem en ple disseny de la nova temporada. Per aquest motiu hem obert el plaç per fer-nos arribar les Llicències Federatives, així com també us adjuntem el Certificat Mèdic Esportiu de la Temporada 2021-2022, per tal de poder iniciar la seva tramitació a la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). 

Revisions mèdiques: Per segon any consecutiu la REVISIÓ MÊDICA NO ÉS OBLIGATÒRIA, tot i que des del Club, recomanem fer-la per la responsabilitat i seguretat de cadascun dels nostres jugadors i famílies.

Per tal de renovar la Llicència dels jugadors/es, necessitarem que ens pogueu presentar documentació, fent arribar la Fitxa Federativa Temporada 2021-2022 al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 30 de juny de 2021.

*Molt important! Omplir-la correctament amb totes les dades necessàries. Dades completes del tutor i del jugador i ambdues signatures en cas dels menors d’edat.

 

 

Us podeu descarregar els arxius amb els documents necessaris en els següents enllaços:

 

 

Aprofitem per recordar-vos que tenim conveni d'acord per realitzar les corresponents revisions mèdiques a l'ARS Salut Esportiva, amb un preu a partir de 28€ per als socis del CESN que facin la revisió durant els mesos de juny, juliol i agost. Els que opteu per fer la revisió al setembre el preu bonificat serà a partir de 33€. Trobareu més informació així com gestió de cites a www.arssalutesportiva.com.

Us informem que sense Llicència Federativa, cap jugador del CESN podrà iniciar la competició oficial per la Temporada 2021-2022.

Recordem l'adreça de correu electrònic per enviar-nos els documents: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , insitint que la data límit per retornar la Fitxa Federativa signada, és el proper 30 de juny.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!