El passat dia 30 de Juny va finalitzar la presidència de Jordi Vallhonrat al capdavant del Club Esportiu Sant Nicolau. El relleu l’agafarà Arnau Bonada, que es posarà al capdavant d’una Junta Directiva amb la continuïtat de 5 membres i la incorporació de 3 nous a la seves files. Destacant la participació de 5 homes i 3 dones, tots ells pares/mares de jugadors/es LAU.

En Jordi va accedir com a alumne a l’Escola Sant Nicolau al 1968, i des del 1979 fins el 1988 va ser integrant del Club Esportiu Sant Nicolau, realitzant infinitat de tasques com entrenador i coordinador entre els anys 1979 i 1988. L’any 2006 va accedir a la Junta i al 2010 en Jordi Vallhonrat arribava a la presidència del Club Esportiu Sant Nicolau, càrrec que ha ocupat durant els últims 11 anys, i que aquesta Temporada 2020-2021 n’ha estat la darrera.

 

El dimarts 6 de Juliol va tenir lloc un petit acte d’acomiadament on es reunia l’Staff Tècnic i Organitzatiu del CESN amb la Junta Directiva sortint i els nous membres de la mateixa, i en el que va servir com a homenatge improvitzat a en Jordi, que va recordar de manera emocionant la seva trajectòria, plena de grans moments tant esportius, com personals, així com també va treure somriures quan venien a la memòria els instants més complicats i la complexitat que amaga encapçalar un projecte formatiu i esportiu amb més de 350 persones involucrades, certificant també la integració total com a Secció Esportiva dins la Fundació Sant Nicolau des del 2018.

Al final de l’acte es va exemplificar el relleu a la presidència quan l’Arnau Bonada va agafar el testimoni i va voler expressar també unes paraules d’encoratjament i força a l’Staff Tècnic tot desitjant molts èxits i encerts a l’entitat que a partir de la Temporada 2021-2022 ell presidirà.

Des del Club Esportiu Sant Nicolau volem expressar un gran agraïment a la tasca d’en Jordi Vallhonrat, així com també als altres membre de la Junta Directiva que en surten, com en Toni Costa, en Jordi Granda, en Toni Quintana, en David Casanovas, en Xavi Corbera, en Pol Santandreu i en Gabi Granados (Dep) per aquests més de 15 anys de plena dedicació al Club.