L'inici de Temporada 2021-2022 ja és una realitat al Club Esportiu Sant Nicolau, que des de finals d'agost ja té molts dels seus equips fent entrenaments i sessions físiques. El passat dijous 2 de setembre, l'Staff Tècnic de l'entitat va realitzar la Reunió d'Entrenadors que marca les línies mestres d'aquest nou començament on s'hi respira il·lusió i optimisme.

 

 

Com ja va sent habitual, tota l'Estructura Tècnica del CESN es va reunir al pavelló del carrer Jardí per iniciar una sèrie d'activitats de formació i treball que van començar amb l'Andreu Bou, Gerent del club, donant la benvinguda a tots els membres de l'organigrama del club, comentant aspectes d'organització i direcció del CESN així com les novetats d'enguany en matèria de funcionament i mesures sanitàries a adoptar. Un per un tot l'Staff Tècnic s'anava presentant, tant les noves incorporacions i com figures ja veteranes, que fan que aquesta temporada es combini joventut i experiència dins d'un gran grup humà.

Un dels nous membres de l'organigrama del LAU, l'Oriol Blanco, Preparador Físic, presentava a tots els entrenadors i ajudants, material de treball en aspectes d'escalfament i activació, així com de diversos models de preparació física desglossat per categories. Important treball a realitzar, que ha de complementar el que ja es fa a pista per tal d'evitar lesions, ajudar en la recuperació física dels jugadors i jugadores, i obtenir un millor estat d'ells per tal d'optimitzar el seu rendiment esportiu. 

El relleu de la reunió passava a l'Andreu Cervera, Director Tècnic del CESN que marcava pautes i normatives del funcionament diari de l'entitat a nivell d'entrenaments i estructura, donant importància a la Filosofia LAU i al treball transversal realitzat pel club.

Les següents formacions van anar a càrrec dels Coordinadors de les seccions, Pol Sardó com a Coordinador Femení, Albert Serrano i Gerard Escudero com a Coordinadors de Minibàsquet, així com l'Albert Gamero, auxiliar de l'Andreu Cervera en la Coordinació Masculina. Van exemplificar a pista, amb l'ajut d'un grup de jugadores de l'Infantil Femení diversos models de treball d'atac, defensa, i aspectes tècnics i tàctics que ajudaran molt a la confecció de les planificacions i entrenaments dels entrenadors grana. Un treball tècnic aplicable a totes les categories i nivells que també va servir per marcar pautes de metodologia.

 

 

La darrera part de l'activitat va ser protagonitzada per la Junta Directiva del Club Esportiu Sant Nicolau. Liderada per l'Arnau Bonada (que agafa el relleu d'en Jordi Vallhonrat a la presidència de l'entitat), es van dirigir a tots els presents encoratjant als membres del CESN a treballar amb compromís i il·lusió, sent el motor principal del dia a dia, així com el mirall de responsabilitat que l'entitat vol fer arribar a l'excel·lència, donant molta confiança a les noves cares, així com renovant-la amb els entrenadors que encadenen noves temporades dins el club. Els membres de la Junta Directiva van anar agafant la paraula per donar l benvinguda i recolzament a tot el grup d'entrenadors i ajudants recordant l'objectiu de la formació integral dels jugadors i jugadores i que sempre ha estat essencial del Club Esportiu Sant Nicolau, formar persones a través de l'esport essent un Club d’essència i filosofia formativa.

Val a dir que enguany els dos equips pal de bandera del Club Esportiu Sant Nicolau estan formats en un 90% de jugadors formats amb pedigrí planter LAU i això és un mirall per tots els jugadors que venen per darrera en els nostres 30 equips que competiran enguany a la Federació Catalana de Basquetbol