La Federació Catalana de Basquetbol ja ha publicat els calendaris dels nostres equips de formació de la temporada 2021-2022. El Club Esportiu Sant Nicolau enguany compta amb un total de 30 equips disputant competicions de la FCBQ, 18 masculins i 12 femenins. Enguany la competició es va iniciar oficialment el cap de setmana del 11-12 de setembre amb la disputa dels primers partits dels equips de competició Preferent.

Les categories de formació (de Pre-Mini fins a Cadet) tant masculins com femenins s'estrenaran el cap de setmana del 2-3 d'octubre. Aquest inici constarà d'una fase prèvia de grups fins a desembre, on després de les vacances de nadal, s'establirà la composició de la lliga de Fase Regular.

Ja podeu consultar els calendaris de la fase prèvia per els equips de formació dins l'apartat de Bàsquet - Equips, trobareu l'accés als calendaris i a tota la informació dels nostres equips. Molta sort i bon bàsquet a tothom!

 

 

Aprofitem per informar que també dins l'apartat Bàsquet podeu consultar sempre els Resultats de la Jornada , així com també s'aniran publicant els Horaris i Convocatòries dels partits dels caps de setmana, accessibles clicant el botó de calendari a la part esquerra superior del menú.

 

 

entrenamentsmasculins1516