Aquest Nadal hem tingut tres torns frenètics de LAU Camp Nadal: Casal, Campus i Workouts 100%, on hem gaudit de l’esport i del bàsquet al màxim! Hem estrenat doble format de Bàsquet, amb els tradicionals Campus per als més petits i també els Workouts, treballant en grups reduïts enfocat a les tecnificacions.

 

 

WORKOUTS 100% BASKET LAU

Hem estrenat NOU format amb la 1a edició dels Workouts 100% Bàsquet amb una il·lusionant posada en escena, donant la possibilitats a tots els nostres jugadors i jugadores de treballar de valent durant les vacances de Nadal en la millora de detalls concrets del seu joc. Un treball que començava amb sessió de vídeo per tal de visualitzar el treball que faríem durant el dia, acompanyada de l‘activació, a càrrec del Preparador Físic del club, l’Oriol Blanco. Després ja a pista on els entrenadors/es ajudaven als jugadors per sortir cada dia amb alguna eina més a la seva disposició. Després d’esmorzar, tornàvem a la Preparació Física específica i acabàvem aplicant el treball realitzant en accions individuals i els dies finals amb competicions.

 

CAMPUS BÀSQUET

Hem gaudit de tres magnífics torns de Campus, on els primers jugadors/es en arribar ja es posaven a treballar de manera individual. Després torn del nostre preparador físic, l’Oriol Blanco per a activar al cos i poder fer un bon entrenament de millora. Després d’esmorzar, donàvam pas a les competicions per aplicar tot allò treballat a la sessió prèvia.

Mencionar també la participació i visita dels jugadors/es dels nostres Sèniors i la visita de l'ex-jugadora de Sant Nicolau, i actual jugadora de LF2 amb el HGB Ausarta Barakaldo, Maria Gascón.

 

 

CASAL DE NADAL

Els més petitons han pogut gaudir del Casal de Nadal i podem dir que ha sigut tot un èxit! Els infants, d'entre 3 i 7 anys, s'ho han passat d'allò més bé compartint experiències i estones molt divertides. Hem fet des de treballs manuals relacionats amb l'hivern i les festes de Nadal, fins a jocs de lleure i estones a la sala de Psicomotricitat. L'objectiu ha sigut promoure la creativitat i imaginació dels participants, sempre des de la il·lusió i el respecte cap a ells i entre ells. Acabem tots molt contents i amb les piles carregades pel retorn a l’Escola!

 

 

Una molt bona experiència nadalenca per tots els participants de les 3 modalitats del LAU CAMP NADAL 2021-2022!

Pots visualitzar la GALERIA MULTIMÈDIA del LAU Camp Nadal 21-22 punxant al següent ENLLAÇ.

Som-hi LAU!