El jugador del Club Esportiu Sant Nicolau, Àlex Piqué, ha estat seleccionat per a disputar el Campionat d'Espanya Mini que es jugarà a San Fernando (Cadis) amb la selecció Catalana, comandada pel seleccionador Álvaro Salines, juntament amb Pol Velázquez (jugador del nostre Sènior A Masculí) com entrenador ajudant.

Àlex Piqué va entrar a formar part del Club Esportiu Sant Nicolau la temporada 2020-2021 provinent de l'Escola Pia. Cursa l'etapa mini tenint com entrenador a Joan Malonga i com a segon Martí Corbera. En aquesta temporada 2021-2022 s'ha sumat també Albert Gamero com ajudant en el Mini Masculí Grana. Destacar l'aportació d'Albert Serrano i Gerard Escudero com a coordinadors de la base formativa durant aquesta etapa. Mencionar, doncs, un especial agraïment a tots els integrants que han format part del seu creixement com a jugador grana.

L'Àlex té un desig, implicació i ganes de fer bàsquet fora del normal en edats tan prematures. Això fa que la seva evolució sigui excel·lent en termes basquetbolístics. Cal fer menció també del gran suport en l'àmbit familiar que fa que la seva integració sigui constant, permetent la consolidació del seu progrés.

Pel Club Esportiu Sant Nicolau suposa un motiu d'orgull molt gran que hagi sigut seleccionat entre els 12 millors minis de l'actualitat donant reconeixement a l'entitat. Agrair, doncs, finalment la implicació dels companys d'equip, equip tècnic, staff i família. Enhorabona, Àlex!