Us presentem les diverses activitats que us oferim per afrontar aquest proper estiu amb molta il·lusió! Les Activitats d'Estiu les realitzarem des del 23 de juny, fins el 29 de juliol i del 29 d'agost al 2 de setembre. Volem detallar una engrescadora oferta d'activitats, en la que continuem oferint uns horaris fets a mida per tal de facilitar les logístiques de les famílies (https://santnicolau.com/activitats-estiu/).

Per als més petits us proposem el Casal d’Estiu, que enguany ens durà a fer “Un Viatge en el Temps” El casal d’aquest estiu ens permetrà viatjar en el temps, gràcies a l’invent d’un personatge molt misteriós. Descobrirem com vivien els nostres avantpassats, els seus costums, els seus jocs i tradicions. Per altra banda, us oferim el Casal Basket per als qui volen combinar el Casal i el Bàsquet d’iniciació. Ampliem el ventall d’activitats esportives amb el Campus de Bàsquet a les instal·lacions de Sant Nicolau i les Colònies de Bàsquet, una setmana amb molt de bàsquet i experiències inoblidables a La Conreria. Enguany els participants del Campus tornaran a fer la sortida setmanal (Salting / La Bassa). Com a novetat de l’11 al 22 de juliol en horari de tarda, estrenem el Summer Workout. Format intensiu de bàsquet més específic i tècnic enfocat a la millora dels jugadors/es en grups reduïts. Continuem amb la col·laboració amb KMY Studio, comptarem amb els seus professionals i especialistes en activitats artístiques i creatives, amb l’oferta de Dansa, Creativitat i Acrobàcies gaudint de les instal·lacions de KMY i també amb el Teatre Musical a l’auditori de l’escola. Seguirem amb un increment substancial de l’anglès en les activitats del Casal i del Casal Basket gràcies al suport d’Exit School , els nostres col·laboradors especialistes.

 

INFORMACIÓ GENERAL - CATÀLEG D'ACTIVITATS I INSCRIPCIONS

Podeu descarregar el Catàleg d'Activitats on s'hi detallen les Dates i la Informació relativa a cadascuna de les activitats que us hem proposat, així com també teniu disponible per descàrrega la Fitxa d'Inscripció on hi trobareu tota la informació per realitzar la inscripció a les activitats i la Declaració Responsable i Protecció de Dades. Us recordem que aquestes són obertes tant als joves de Sant Nicolau com també als de tota la ciutat i rodalia.

La formalització de les inscripcions es pot realitzar:

  • ONLINE: Des del web https://santnicolau.com/activitats-estiu/ accedint a les activitats escollides.
  • MAIL: Enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. adjuntant els tres documents necessaris: Fitxa d'Activitats, Protecció de Dades i Comprovant de Transferència (la inscripció quedarà validada en el moment de rebre els tres documents i el pagament).

 

Per a qualsevol dubte o qüestió, no dubteu a posar-vos en contacte per correu electrònic a la direcció Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a secretaria de l'Escola Sant Nicolau (C/Jardí, nº 72-80 - 937274123) en horari de 9h a 13h o amb l'oficina de la Secció Esportiva.

 

CASAL D'ESTIU - UN VIATGE EN EL TEMPS
Dates: del 23 de juny al 29 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2014 i el 2018

El casal d’aquest estiu ens permetrà viatjar en el temps, gràcies a l’invent d’un personatge molt misteriós. Descobrirem com vivien els nostres avantpassats, els seus costums, els seus jocs i tradicions. Enguany seguirà tenint un pes important l’augment de l’anglès en les rutines diàries i la participació directa dels professors d’Exit School en tota la jornada matinal. També seguirem realitzant altres activitats, com ara el taller de creativitat, expressió corporal, cuina, música, informàtica i psicomotricitat.

 

 

CASALBASKET
Dates: del 23 de juny al 29 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2014 i el 2016

Per a aquells infants que volen tenir la primera presa de contacte amb el bàsquet, però d’una manera combinada amb el casal d’estiu, jugarem i aprendrem de forma distesa, lúdica i atractiva fent bàsquet i seguirem les activitats troncals del casal d’estiu.

 

 

COLÒNIES DE BÀSQUET A LA CONRERIA
Dates: del 26 de juny al 2 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2004 i el 2014

Les colònies de bàsquet ens portaran fins a La Conreria, la casa de colònies més gran de Catalunya i que ja coneixem dels últims estius, en què hem viscut grans experiències. Compta amb unes instal·lacions totalment renovades i que ens permeten exclusivitat d’espais per poder gaudir d’una setmana sencera de bàsquet, jocs i tot tipus d’activitats diverses en un entorn magnífic. El recinte el gestiona directament la Fundació Pere Tarrés i disposarem d’habitacions i menjador privats, i en el mateix recinte pistes de bàsquet exteriors, piscina i espai exterior amb arbreda.

Podeu descarregar el Catàleg de les Colònies on s'hi detalla tota la Informació, Horaris, Activitats, Coses a portar, etc..

 

 

CÀMPUS DE BÀSQUET
Dates: del 4 de al 29 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2004 i el 2015

El Campus de Bàsquet d’estiu es realitzarà a les instal·lacions de l’Escola Sant Nicolau (pavelló i pistes exteriors). Et donarà l’oportunitat de poder gaudir al màxim del teu esport preferit, aprofitant per incidir en fonaments tècnics i tàctics per què milloris encara més el teu nivell i perfeccionis les teves habilitats. Els dimecres tornarem a realitzar les sortides al Salting i a la piscina de La Bassa. Realitzarem treball individual i també col.lectiu. Cada dia l’enfocarem a la millora individual i organitzarem competicions diàries i setmanals per grups i equips.

 

 

SUMMER WORKOUT
Dates: de l'11 al 22 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2004 i el 2011

La gran novetat d’aquest any. Oferirem bàsquet intensiu amb el Summer Workout durant 2 setmanes en horari de tarda (de 16h a 19h). Aquest format permetrà fer un treball més específic i tècnic orientat a millorar de manera íntegra les condicions dels nostres jugadors/es. Sessions dividides en 3 grans blocs: 1r bloc : Preparació física adaptada a pista, 2n bloc: Treball d’aspectes tècnics i tàctics, 3r bloc: Competicions aplicant el treball fet prèviament.

 

 

DANSA I CREATIVITAT
Dates: del 27 de juny al 29 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2004 i el 2016

Per a nens i nenes que ballen habitualment o que no han fet mai i volen experimentar-ho. Amb la col·laboració de l’escola de dansa KMY Studio. Treballarem diferents disciplines de dansa cada setmana: Ballet, Jazz Modern, Jazz Musical, Contemporani i Dansa Urbana, que es compaginaran amb altres activitats com Manualitats, Acrobàcia o Dansa Creativa. Com a novetat enguany, a les activitats setmanals s’inclouran classes de Dansa Creativa i d’Acrobàcia. Un complement molt positiu en la formació de dansa que ens ajuda a conèixer el nostre cos i el nostre moviment. Totes aquestes classes es realitzaran a les instal·lacions de KMY Studio ubicades al c/St Pere 7, a 300m de l’Escola Sant Nicolau. Podran utilitzar ambdós espais segons les activitats.

 

 

TEATRE MUSICAL
Dates: del 27 de juny al 29 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2004 i el 2014

Per als que us agrada el món del teatre, sota la direcció de l’Albert González, teniu l’oportunitat de conèixer com es prepara un musical desde les diferents disciplines que el componen: la Interpretació, el Cant i la Dansa. Cada setmana treballarem la interpretació segons el guió de l’obra que l’Albert haurà adaptat al grup d’alumnes. Amb la Noelia aprendrem a cantar i utilitzar la veu a les cançons del musical i crearem les coreografies que acompanyaran les escenes de l’obra. Tots els divendres a les 12h es podrá veure l’obra a l’auditori de l’escola o es transmetrà en directe a través d’Instagram.

 

 

CASAL DE SETEMBRE
Dates: del 29 d'agost al 2 de setembre.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2014 i el 2018

El Casal de Setembre t’ofereix una setmana plena d’activitats, jocs i lleure per passar-ho d’allò més bé. Explicar i dibuixar les experiències viscudes a l’estiu i gaudir d’uns dies plens d’aventures abans de tornar a començar l’escola.