El passat dissabte 28 de maig, i després de l'aturada forçada per la pandèmia, El Torneig Pre-Mini Salvador Girbau tornava a disputar-se a les instal·lacions del CE Sant Nicolau. Enguany, ha estat la XXª edició, en la que han participat 32 equips, amb més de 350 jugador i jugadores, fins a 70 partits en el que van ser 12 hores ininterrompudes de Bàsquet de Formació en la seva màxima essència.

 

 

La Temporada anterior s'havia trobat a faltar aquesta cita ineludible en el calendari del Bàsquet Base, així doncs, tothom tenia moltes ganes de retrobar-se en aquesta edició, en el que va ser una cita inoblidable. Els millors equips Pre-Minis de categories Masculines i Femenines es reunien al CESN per gaudir d'unes hores de convivència i competició. El Torneig s'iniciava a les 9h del matí, amb l'arribada dels primers equips que començaven els partits. Fins a 4 competicions es portaven a terme, 2 categories masculines i 2 de femenines.

Fins a 70 partits es van poder disputar en les 4 pistes condicionades, per un total de 12 hores de duració del Torneig. La competició consistia en una primera fase de grups, on els equips dividits per categories s'enfrontaven per obtenir una classificació que els permetés encarar els encreuaments i eliminatòries. Cada equip jugava un mínim de 4 partits en el total de la competició.

Cal destacar l'excel·lent ambient viscut durant tot el Torneig LAU. La convivència entre equips, la alegria dels participants, la il·lusió dels pares, mares, familiars i amics desplaçats al veure l'emoció en la que es vivien els partits, va ser espectacular. L'esport de formació brillava, en el que era una jornada de bàsquet en estat pur.

 

 

Com ja va sent habitual, entre partit i partit, aprofitant els descansos, els equips gaudien de les Activitats proposades per la organització. Hi va haver la tradicional Sessió de Cinema, així com el espectacular Taller de Vivenciació de Bàsquet en Cadira de Rodes, que va fer les delícies de tots els participants. Des d'aquí agrair un cop més la col·laboració de CE Global Basket i l'Òscar Trigo per la direcció d'aquest taller en el que els nens i nenes van poder viure en primera persona el bàsquet en cadira de rodes. A la tarda les Activitats Extra es van rematar amb la Xocolatada Popular, que va ser un punt i final magnífic a la jornada de convivència.

Destacar també la col·laboració de Totalsport Tres Creus i 23 Basketball que van posar a disposició Material Esportiu per dur a terme la Rifa del Torneig i els Sortejos d'Obsequis, així com també els premis als guanyadors dels Concursos d'habilitats, triples i two ball que es van realitzar durant la tarda, en el que va ser una altra activitat molt engrescadora per els joves jugadors i jugadores. També es va organitzar la 8 ª Edició del Concurs Fotogràfic, on tothom qui volgués podia pujar una fotografia a les xarxes socials acompanyada de l'etiqueta #torneigLAU per tal de guanyar obsequis de Material Esportiu.

 

 

La competició va ser molt disputada, vam viure partits apassionants, de molta qualitat i talent. El públic va gaudir i animar de valent, fent que les grades tant del pavelló com del pati, estiguessin en plena ebullició en tots els moments, arribant a les finals de cada categoria, on es va poder vibrar tant dins com fora la pista.

Els guanyadors de les diverses categories van ser l'UE Mataró A en Categoria Masculina A, el Joventut Les Corts en Categoria Masculina B. El Barça CBS a la Categoria Femenina A i el Femení Sant Adrià en Categoria Femenina B. Però volem destacar la participació de tots els clubs, alguns tant clàssics i que ens han acompanyat durant moltes edicions com el Joventut de Badalona, l'UE Mataró, el CB Sant Josep, l'UE Claret, el Sese, el UBSA, el Basket Almeda, Femení Sant Adrià, el Barça CBS, el Bàsquet Molins, i el CB Castellar. I d'altres que debutaven en el nostre Torneig com el Bàsquet Sant Gabriel de Ripollet, el CB Sentmenat, el Joventut Les Corts i el Bàsquet Lluïsos de Gràcia. A tots ells, esperem retrobar-los a les següents edicions!

 

 

El XX Torneig Pre-Mini Memorial Salvador Girbau va ser tot un èxit de participació i quedarà en la memòria de tots els equips i organitzadors. No volem oblidar-nos de tots els que van fer possible que el Torneig tornés a ser un èxit, organitzadors, sponsors, voluntaris, pares i mares, jugadors del club, junta... des d'aquestes línies agraïm la seva implicació i esforç per fer que tot sortís rodó, moltíssimes gràcies!

Esperem poder retrobar a tothom en l'edició de l'any vinent, on desitgem tornar a viure d'un Torneig esplèndid del més pur bàsquet formatiu.

No us oblideu de visualitzar l'espectacular Vídeo-Documental del Torneig "El millor lloc on he estat mai", les Galeries Fotogràfiques, el Palmarès, els Resultats i les Classificacions!

 

INFORMACIONS DEL TORNEIG

Pots visualitzar la informació del XX Torneig Pre-Mini LAUBasketball Salvador Girbau punxant sobre cadascuna de les següents entrades: