Finalitzada  la Temporada 2021-2022  ja estem en ple disseny de la nova temporada. Per aquest motiu us volem informar del funcionament de les Llicències Federatives, així com també us adjuntem el Certificat Mèdic Esportiu de la Temporada 2022-2023, per tal de poder iniciar la seva tramitació a la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). 

FITXA FEDERATIVA (NOVETAT: JA NO CAL EL PAPER DE SOL·LICITUD DE LLICÈNCIA)

Per tal de renovar la Llicència dels jugadors/es, fins a 1 de juliol nosaltres com a Club no us podrem enviar els codis de vinculació que haureu d'utilitzar com a pares/mares federats per actualitzar les dades dels esportistes i fer la seva corresponent firma digital dins la APP de BÀSQUET CATALÀ. És a dir que el paper adjunt de sol·licitud  de llicència que es repartia cada any en paper es SUPRIMEIX. Serà el primer any, doncs, que es farà així per un únic motiu que ens transmet Federació, que és l'estalvi de paper. Us preguem que estigueu molt atents a partir del 1 de juliol al correu electrònic. Igualment farem recordatori d'això per vàries vies tant a nivell de mail com a pares enllaç. Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

REVISIÓ MÈDICA

Per segon any consecutiu la REVISIÓ MÈDICA NO ÉS OBLIGATÒRIA, tot i que des del Club, recomanem fer-la per la responsabilitat i seguretat de cadascun dels nostres jugadors i famílies.

Us podeu descarregar els arxius amb els documents necessaris en els següents enllaços:

 

 

Recordem l'adreça de correu electrònic per enviar-nos el document de la revisió mèdica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aprofitem per recordar-vos que tenim conveni d'acord per realitzar les corresponents revisions mèdiques a l'ARS Salut Esportiva, amb un preu a partir de 28€ per als socis del CESN que facin la revisió durant els mesos de juny, juliol i agost. Els que opteu per fer la revisió al setembre el preu bonificat serà a partir de 33€. Trobareu més informació així com gestió de cites a www.arssalutesportiva.com.

Us informem que sense Llicència Federativa, cap jugador del CESN podrà iniciar la competició oficial per la Temporada 2022-2023.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!