Ja hem completat una altra edició de les tradicionals Colònies a La Conreria, en el que ha estat una setmana inoblidable per a tots els participants, monitors, responsables, ajudants i pares i mares!. Moltíssimes activitats, temps de piscina, grans entrenaments, visites sorpresa, fomentant la convivència i la companyonia.. i molt de bàsquet!

 

 

Diumenge 26 de juny, iniciàvem les Colònies desplaçant-nos fins a les instal·lacions de La Conreria, en el que seria el sisè any consecutiu del LAU. Només arribar fèiem la xerrada inicial i ja ens posàvem a fer bàsquet, de cap a l'entrenament! La pilota taronja seria l’eix principal de tota la setmana, de manera quasi completa, però també es van realitzar altres activitats, com les competició de grups de lleure, on diversos equips formats per tots els grups de participants, competien en diverses activitats per a establir un guanyador final el darrer dia de Colònies.

Aquests any destaquem les dues visites sorpreses que hem tingut, una des del club i una altra de fora del club. La visita del club va ser l'entrenador del nostre Júnior 1 Masculí i Sènior B Masculí, en David Pascual, que va fer-se càrrec d'alguna sessió d'entrenament aportant el seu coneixement en la formació dels esportistes. La visita de fora el club va ser la jugadora del Basket Almeda de Lliga Femenina 2, Laia Guàrdia, que també té relació amb el CESN ja que el seu germà formava part de la plantilla del Júnior 1 Masculí aquesta Temporada 21-22. La Laia ens va parlar de la seva experiència i de com afrontar el pas cap al bàsquet més professional.

A tot això hem de sumar una gran setmana competitiva, els entrenaments amb màxima qualitat, i una competició que cada cop era millor, fent que tothom s’ho passés d’allò més bé.  

Gràcies a totes aquestes experiències han fet que aquesta setmana fos magnífica i que ja estiguem esperant amb moltes ganes la propera edició de les Colònies a l’Estiu de 2023!

 

GALERIA DE FOTOS

Punxeu sobre el botó per visualitzar la galeria de fotografies de les Colònies a La Conreria 2022. Recordeu que dins l'apartat EL CLUB EN IMATGES podeu veure totes les fotos de la nostra entitat.

 

 

VÍDEO-RESUM FINAL

Podeu visualitzar el VÍDEO-RESUM FINAL que han preparat els monitors de les Colònies a La Conreria (amb el protagonisme de tots els participants d'aquests dies) a la part inferior d'aquesta notícia o bé entrant al nostre canal de youtube CESNTube, on també podreu visualitzar els VÍDEOS diaris de les jornades d'aquestes magnífiques Colònies.