Ens plau informar-vos que ja tenim disponibles els Horaris d'Entrenament corresponents a la nova temporada 2022-2023 i que podeu consultar a continuació. Volem aprofitar per comunicar-vos ja també la data d'inici dels entrenaments per a cada equip femení i masculí del CESN un cop tornem a l'activitat després d'aquest merescut període de vacances.

  • Els Equips de Cistella Gran (Pre-Infantil fins a Sènior) començaran paulatinament a partir de la setmana del 22 d'agost. Les convocatòries amb el dia i l'hora d'inici de cada equip les farà l'entrenador/a corresponent de cada grup.
  • Stage a Siurana: Aquest any durant la setmana del 29 d'agost, varis equips del LAU realitzaran un Stage de Pre-Temporada a Siurana. Serà una molt bona manera d’iniciar vincles i vivències amb els companys d’equip que ajudarà a cohesionar la seva estructura.
  • Els Equips de Base de Cistella Petita (Pre-Minis i Minis) començaran els entrenaments coincidint amb el darrer dia de Festa Major de Sabadell, dilluns 5 de setembre. Tot i això la majoria dels integrants d’aquestes categories realitzaran el seu primer dia d’entrenament junt amb l'inici del primer dia lectiu de l’escola, és a dir el dimarts 6 de setembre. Igualment els diferents entrenadors/es passaran comunicat per fer les respectives convocatòries.

Finalment, recordar-vos que estem a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte mitjançant el correu electrònic del club: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

entrenamentsmasculins1516

 

Punxa en el següent enllaç per descarregar els horaris en format PDF: