Aquest passat 31 d'agost va tenir lloc, com cada any, la reunió de tots els membres de l'staff tècnic del CESN, que marca el tret de sortida a la temporada 2022-2023. Més de 40 integrants formen part d’aquest pilar fonamental de la Família LAU. La reunió va tenir diferents apartats a tractar al llarg d’una jornada de quasi 3 hores.

 

 

Es va començar amb una benvinguda per part de gerència i estructura a tot l'equip tècnic. Es va donar torn  de paraula a cadascú d’ells perquè es presentés i digués una mica la seva funció dins l’organigrama LAU.  Això va servir per posar cares i noms sobretot a les noves incorporacions d’aquest any, que val a dir en són més de 10. Un aspecte del qual podem estar tots orgullosos és que varis integrants que anys anteriors havien estat ajudants, aquest any han fet el salt d’agafar la responsabilitat de dur un equip com a primers entrenadors. Això denota una continuïtat dins el club per part dels seus integrants i una contínua formació per tal de dur a terme progressos de responsabilitat com aquest. En aquest sentit donar gràcies aquest compromís i pertinença de club.

Seguint amb la reunió, un cop es van presentar tots els integrants de la família grana va ser el torn del nostre gerent Enric Ribes. Va marcar unes pautes bàsiques sobretot per “cuidar” i garantir el manteniment del nostre acabat de pintar pavelló. Va posar de manifest que una inversió tan important com el pintat del pavelló s’havia de “mimar” entre tots. Aquest tema va anar lligat amb la ja famosa campanya de naming que s’ha pogut anar veient durant el transcurs del estiu.  Els detalls d’aquesta campanya en breu seran exposats a xarxes socials, però es va deixar entreveure que alguna cosa gran està a punt de succeir. Lligat amb el tema de manteniment del pavelló, va mencionar també protocols a nivell de material, pilotes, ordre etc.. per assentar unes bases mínimes per començar aquesta temporada. Un tema de novetat va ser la recent vinculació amb el mòdul d’informàtica de la mateixa Escola Sant Nicolau, fet que permetrà seguir una molt bona línia a nivell de xarxes socials.

Seguidament va ser el torn del Director Tècnic Andreu Cervera. Un dels punts claus que va destacar és que el motor principal de que tot funcioni correctament són els propis entrenadors/es. Va reincidir de nou en el punt de cuidar la pròpia “casa”. Va mencionar que el Club a nivell de la comarca està molt ben valorat. Aquest fet anava lligat sobretot a que els entrenadors/es eren els màxims responsables de que això fos així.  Remarcant un cop més, la feina ben feta d’aquest motor essencial de la Família LAU. Andreu Cervera finalitzant el seu apartat, va posar èmfasi en que es treballarà al màxim per recuperar categories de màxima rellevància a nivell comarcal.

 

 

Posteriorment a la seva intervenció va ser el torn dels 2 preparadors físics que té el club aquest any. Amb aquestes 2 figures es garanteix que pràcticament la totalitat dels equips puguin tenir servei de Preparació Física. Per una banda hi ha l’Oriol Blanco, que s’encarregarà dels equips de primera i segona franja i després Aitor Castellano, que s’encarregarà de la franja séniors. Ells dos van compartir les bases que han d’haver-hi en l’escalfament tipus pre-partits a la vegada que van donar premisses claus d'estructura referent els entrenaments a nivell de càrregues . Molt bones eines per garantir un estat òptim al llarg de tota la temporada. Abans de passar el descans, es va presentar el que aquest any dóna el relleu a Jordi Evangelio, antic responsable del servei de salut, en Sergi Torres. Va explicar el funcionament del servei, horaris disponibles que tindrà el club per desenvolupar-lo i metodologia de contactar amb ell. Un pas més per seguir apostant pel manteniment integral de la salut de l'esportista.

Va ser després del descans quan es van dividir per àrees tots els membres del Staff. Iniciació Esportiva amb Enric Ribes, cistella petita amb  la coordinadora de bàsquet base Maria Costa  i Albert Gamero com a Coordinador tècnic de la base, femení amb Silvia Vallhonrrat com a coordinadora d’aquesta àrea i séniors-masculí amb Andreu Cervera, Director Tècnic . Aquesta part de la reunió va servir per tractar més específicament temes esportius de cada franja d’edat i metodologies de treball a dur a terme al llarg d’aquest any.

Un cop van finalitzar les reunions per àrees el president de l’entitat Arnau Bonada va dir unes paraules. Va encoratjar a tot el staff a seguir treballant amb la línia que s’havia marcat. Va agrair la seva implicació i dedicació envers l’entitat i va acabar amb un missatge motivacional en nom de tota la Junta del CESN per iniciar la temporada 2022-2023 amb molt força.

Finalment es va fer la foto oficial de tot el staff tècnic juntament amb els membres de junta. Arrenca doncs una temporada plena de reptes i il·lusions. 1,2,3 LAU