Després de 3 anys de parada forçada per la pandèmia, el Club Esportiu Sant Nicolau va poder tornar a realitzar la Presentació Oficial de totes les Seccions del Club d'aquesta Temporada 2022-2023, en un acte organitzat el passat dissabte 19 de novembre, on van participar els més de 350 esportistes i més de 50 integrants de l’Staff Tècnic formen part de la gran #FamíliaLAU.

Va ser una tarda de Festa per tots els que es van dirigir fins al Pavelló del Carrer Jardí. Els actes van donar el tret de sortida a les 16:00 amb el partit que disputava el primer equip masculí de l'entitat, el MGC Mútua Sènior A Masculí davant el CB Matadepera Taronja, en un duel corresponent a la Lliga de 1ª Catalana. Un matx totalment trepidant i molt igualat va fer que la grada totalment plena amb el públic LAU, visqués moments molt emocionants. Finalment l'equip es va endur la merescuda i celebrada victòria (74-73), gràcies a la defensa del darrer atac visitant, que no va aconseguir anotar.

Després de finalitzar el matx, tots els esportistes es dirigien al pati de l'Escola Sant Nicolau per preparar la desfilada davant els familiars i amics reunits al pavelló. No només van estar-hi els 28 equips Federats de Bàsquet, sinó que també s'hi van reunir les altres seccions esportives de l'entitat, com l'Iniciació Esportiva, la Psicomotricitat, la Dansa i l'Aikido.

La desfilada començava a voltants de les 18h, amb la sortida dels més petits del club, nens i nenes de P3 fins a 1er de primària que formen les extraescolars, que sortien tímids però il·lusionats davant d'un pavelló totalment ple. Llavors es va donar pas a les presentacions de tots els equips de bàsquet, masculins i femenins, que ordenadament i seguint les instruccions de l'speaker Sergi Park, periodista de Ràdio Sabadell (a qui aprofitem per agrair la seva col·laboració) anaven apareixent pel pavelló Sant Nicolau. Els petits es miraven els grans amb cara d'admiració, i tots anaven picant de mans al passar pel costat, exemplificant la comunió i els valors del LAU molt presents dins de l'entitat.

 

 

L'acte va ser recolzat per la presència de la regidora d'esports de l'Ajuntament de Sabadell Sra. Laura Reyes, el president de la Fundació Sant Nicolau, Joan Patiño, així com representants de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). El president del CESN, Arnau Bonada, va agafar el micro per dirigir-se als presents, primer encoratjant la feina del CESN, donant importància als valors i la formació integral de persones a través de l'esport, i donant les gràcies a tots els presents i col·laboradors de l'entitat. Just després va ser el torn d'un esperadíssim sorteig! El col·laborador LAU MGC Mútua, que va ser present a l'Acte de Presentació amb un Stand col·locat al pavelló, va realitzar un sorteig entre tots els presents amb un magnífic regal per poder utilitzar en diversos comerços de la ciutat. Enhorabona al guanyador, i molt agraïts per la sinèrgia i col·laboració de MGC Mútua amb el #LAUBasketball.

 

 

Un cop realitzades diverses fotografies de família, els actes van continuar amb un dels moments més esperats de la jornada. Després d'un procés participatiu de varis mesos, es va poder revelar el nom amb el que es batejaria el Pavelló, que va sorgir de l'enquesta definitiva realitzada unes setmanes abans.  Així doncs, els capitans del Sènior A Masculí i Femení, acompanyants de jugadors i jugadores Pre-Minis de l'entitat, van ser els encarregats de descobrir el nom amb el que es coneixerà el pavelló.. MÀGIC LAU ! Molta emoció de tots els presents i gran ovació al desplegar la serigrafia visible al Pavelló, que tots ja coneixerem per MÀGIC LAU. Fer menció especial que en Carles Rodríguez, capità del Sènior A Masculí, i que va ser un dels encarregats en mostrar el nou nom del pavelló, va jugar el seu darrer partit durant aquesta jornada. En Carles es retira de la pràctica del bàsquet, i ho fa deixant petjada a la #FamíliaLAU, després de molts anys dins l'entitat, i de ser el màxim triplista històric del Club Esportiu Sant Nicolau. Et trobarem a faltar Carles, moltes gràcies per tot!

 

 

Just després s'iniciava el darrer acte de la presentació, el partit de Primera Catalana que disputava el MGC Mútua Sènior A Femení davant l'UE Horta. Un partit amb constants alternatives en el ritme de joc, però que finalment les nostres van poder tirar endavant i imposar-se per 62-56, acabant d'arrodonir un final de festa perfecte per a una increïble jornada. Una magnífica tarda lúdica i festiva que va servir per gaudir d'un espectacular dissabte i sobretot per fer una trobada de totes les Seccions Esportives del Club i seguir impulsant la #FamíliaLAU.

 

 

Pots visualitzar la GALERIA DE FOTOGRAFIES de l'esdveniment punxa sobre aquest ENLLAÇ o al botó de la part inferior. Recorda que pots visualitzar més galeries fotogràfiques de Temporades Anteriors entrant a l'apartat EL CLUB EN IMATGES

 

 

També pots visualitzar VÍDEO-RESUM de la Presentació a la part inferior d'aquesta notícia o bé entrant al nostre canal de youtube CESNTube o als Canals Multimèdia LAU.