Un total de 10 equips del Club Esportiu Sant Nicolau es van desplaçar arreu del territori per participar de 5 Tornejos durant aquesta Setmana Santa. Les expedicions grana van viatjar fins a Cambrils, Salou, Mataró, Gandia i Cartagena per competir en tornejos de prestigi i renom.

 

XVIII TORNEIG INTERNACIONAL TGN BÀSQUET (CAMBRILS - del 31 de març al 5 d'abril)

VALORACIÓ JOAN PI (VINS DEL TROS MINI MASCULÍ GRANA): Els nois del Vins del Tros Mini Masculí Grana han estat aquests dies gaudint del torneig disputat a Cambrils. Aquests sis dies ens han servit per tenir una millor cohesió de grup que ens permetrà evolucionar aquest tram final de temporada. Ens ha ajudat, també, per assolir varis objectius que teníem marcats a inici de temporada. Content perquè tots 10 jugadors han donat una passa endavant i com a recompensa i gràcies al treball realitzat als diferents partits, van arribar a jugar la final del torneig contra The Travel Team, tot i que va faltar la cirereta de la victòria. De ben segur que ens emportem tots un molt bon record d’aquests dies i moltes experiències. “Viaje antes que destino” #totssomlau

 

 

TORNEIG BASKET CUP GANDÍA (GANDÍA - del 2 al 5 d'abril)

VALORACIÓ SERGI TORRES (INFANTIL 2 FEMENÍ): Les jugadores de l’Infantil 2 Femení marxen de Gandia amb un 4t lloc merescut. A pista hem pogut gaudir d’un joc fluït i agressiu, mentre que fora d’ella ens ho hem passat molt be!

VALORACIÓ MARIA COSTA (JÚNIOR 1 FEMENÍ): Les jugadores del Júnior 1 Femení tornen del Torneig de Gandia més unides que mai. Tot i ser poques i tenir alguna lesió important, les grana han competit cada partit, marxant a casa amb tant sols una derrota i quedant en segona posició. Per algunes d’elles és l’últim torneig que fan i que conclou la seva etapa de formació. Estic convençuda que recordaran durant molt de temps aquests 4 dies, el vincle amb les companyes i l’equip que hem aconseguit ser. Molt orgullosa d’aquestes noies i de poder formar part del seu procés de formació com a jugadores i persones. Seguim!

VALORACIÓ ALBERT GAMERO (SALAS JÚNIOR 1 MASCULÍ): Aquesta Setmana Santa el Salas Júnior 1 Masculí va anar al Torneig de Gandia d'on en va sortir campió. Partits molt diferents, però molt necessaris pels nostres que ens han permès seguir treballant detalls que necessitàvem remarcar i seguir donant passes endavant per aprendre a competir com volem. Molt bona experiència pels nois on s'ha pogut veure com d'unit està l'equip tant dintre com fora de pista. Descans obligat ara per encarar un tram final de temporada que serà molt emocionant.

 

 

XIII TORNEIG MARE NOSTRUM BASKET (SALOU del 3 al 5 d'abril)

VALORACIÓ PEP COSTA (PRE-MINI MASCULÍ GRANA): El Pre-Mini Masculí Grana acaba el torneig de Marenostrum de Salou aconseguint la segona posició. Pel què fa a la competició, juguem una meritòria fase de grups on quedem invictes. A la final, ens falten les forces suficients per poder fer el partit que ens hagués agradat.  Tornem a casa amb una sensació de haver crescut com a equip i, sobretot, de haver gaudit molt de l'experiència d'un torneig. Els Pre-Minis de ben segur que recordaran aquests dies quan creixin i en guardaran un bon record. #totssomlau

VALORACIÓ JUDIT RENOM (MINI FEMENÍ): El Mini Femení acaba el torneig Marenostrum amb una sisena posició però amb molt bones sensacions! Fent una molt bona primera fase de grup on tan sols perdem contra les guanyadores del torneig tot i fer una gran feina. Després, les grana competeixen pel 5è i 6è lloc en un partit bastant igualat, però el cansament inicial no deixa emportar-nos la victòria. Les minis tornen a casa havent viscut una gran experiència que les ha permès créixer a nivell individual però sobretot com a equip. Segur que d'aquí a uns anys recordaran els bons moments i tots els riures amb un gran carinyo! Amb ganes de més! #totssomlau

 

 

II TORNEIG PROMISES MATARÓ CUP (MATARÓ - del 4 al 8 d'abril)

VALORACIÓ JOAN MALONGA (INFANTIL 1 FEMENÍ): L’Infantil 1 Femení (combinat amb CBF Cerdanyola) es proclama campió de la Promises Mataró Cup, gràcies a un increïble l’esforç de totes les nenes duran el torneig, molta companyonia amb les jugadores que mai havien entrenat juntes y una gran connexió a pista. Donar les gràcies a la organització per el gran torneig que han organitzat

VALORACIÓ ÒSCAR CODÓ (FIT4LIFE CADET 2 FEMENÍ): Balanç molt positiu del Fit4Life Cadet 2 Femení al Torneig Promises Mataró Cup. Hem pogut seguir creixent com equip i hem pogut compartir l'experiència amb altres jugadores que han vingut a ajudar-nos i ho han fet molt bé. A seguir sumant minuts i experiències com aquesta.

 

 

XII TORNEIG INTERNACIONAL ZBK BASKETBALL (CARTAGENA - del 6 al 9 d'abril)

VALORACIÓ MARTÍ ILLA (FIKA ECONOMISTES I ADVOCATS INFANTIL 1 MASCULÍ): Els jugadors del Fika Economistes i Advocats Infantil 1 Masculí han estant aquests dies gaudint del torneig disputat a Cartagena organitzat per QL Sport. Ha estat un torneig molt útil pels grana, ja que s’han trobat amb situacions poc habituals durant aquesta temporada.  Tant pel que fa a finals igualats, (han jugat dues pròrrogues que han acabat amb sorts diferents), com pel que fa a competir contra rivals més físics que els que es troben normalment a la lliga. Aquestes situacions, amb les quals l’equip s’ha anat trobant, han tret a la llum una sèrie d’errors que es van repetint durant l’any, però que s’han vist agreujats en jugar contra equips millors. Esperem que després del torneig l’equip sigui més conscient d’aquests i que treballi per millorar-los. Tot i això, s’ha de destacar el nivell que han mostrat alguns jugadors, deixant palesa la gran millora que estan fent durant la temporada. A més, també s’ha de destacar el bon joc de l’equip que ha estat elogiat pels rivals dels granes. El torneig ha estat una gran experiència per l’equip, ja que, a part dels partits, han fet altres activitats lúdiques en el transcurs d’aquest.

VALORACIÓ ELÍAS GARCIA (CÈL·LULA ACCIÓ CREATIVA JÚNIOR 3 MASCULÍ): El Cèl·lula Acció Creativa Júnior 3 Masculí ha gaudit aquests dies del torneig ZBK a Cartagena. Tot i que el nivell basquetbolístic s'ha vist mermat a mesura que han anat passant els dies, entre altres coses, pel cansament acumulat; els jugadors s'ho han passat molt bé, finalitzant en 8a posició.