El proper dissabte 27 de maig de 2023 tindrà lloc el XXIè Torneig Pre-Mini LAUBasketball Memorial Salvador Girbau. De 9h del matí i fins les 21h del vespre viurem una jornada intensa de bàsquet a les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau on un total de 28 equips, masculins i femenins repartits en diverses categories, disputaran fins a 62 partits dins del marc d'aquest esplèndid Torneig Pre-Mini.

El Torneig comptarà amb les competicions de Categories Masculines i Femenines Podràs viure el Torneig al moment, gràcies a la col·laboració amb Swish All Hoops hi haurà la opció d'anar consultant els resultats dels partits i les classificacions a temps real a mesura que es vagin disputant tots els partits del torneig. 28 equips, més de 300 esportistes, 62 partits, vàries categories.. tot un espectacle de bàsquet formatiu!

Per poder seguir el Torneig us heu de descarregar l'App de telèfon mòbil al següent link: APP Android / APP Iphone . Un cop descarregada heu d'iniciar-hi sessió amb el vostre correu electrònic, i podreu accedir a les Competicions del Girbau, creades amb el nom XXI Salvador Girbau - Masculí i XXI Salvador Girbau - Femení

També podreu seguir les evolucions del Torneig Online a través de les Xarxes Socials del club: Twitter: @CESantNicolau / Facebook: ClubEsportiuSantNicolau / Instagram: @LAUBasketball

No deixis escapar l'ocasió de viure bàsquet de formació en estat pur!

Es pot accedir atota la informació del Torneig (Informació General, Grups, Calendaris, Activitats, Reglament..) punxant sobre les icones del següent menú.