El passat dissabte 27 de maig, arribava la XXI edició de l’esperat Torneig Pre-Mini Salvador Girbau. Enguany van participar un total de 28 equips, dividits en diverses categories dins les competicions masculines i femenines. Més de 300 jugadors i jugadores, fins a un total de 62 partits en el que van ser 12 hores ininterrompudes de Bàsquet de Formació en estat pur!

 

 

Com sempre els dies previs al Torneig es vivien amb molta il·lusió i ganes.. i ja a les 8h del matí es veien els voluntaris i organitzadors a les instal·lacions de l’Escola Sant Nicolau ultimant tots els detalls per començar a rebre als autèntics protagonistes de la jornada, els petits esportistes! A les 9h puntuals s’iniciaven els primers partits del Torneig. En aquesta edició comptàvem amb 4 categories masculines i 3 de femenines, on els diversos grups quedaven enquadrats realitzant diversos partits.

Les 4 pistes disponibles feien que l’ebullició al pavelló Màgic LAU i al pati de l’escola fos constant. Fins a 62 partits es van arribar a disputar, deixant grans escenes d’esportivitat, companyonia, esforç i competitivitat.

En aquesta edició vam tenir una novetat amb la col·laboració de Swish All Hoops, ja que vam poder seguir el Torneig al moment i en directe! A través de la seva App (per Android o Iphone) vam tenir la opció d'anar consultant els resultats dels partits, les classificacions i les estadístiques a temps real a mesura que s'anaven disputant tots els partits del torneig.

Cal destacar, que tots els equips participants realitzaven diverses activitats entre partit i partit. Hi va haver la tradicional Sessió de Cinema, així com el magnífic i esperat Taller de Vivenciació de Bàsquet en Cadira de Rodes, que va fer les delícies de tots els participants. Des d'aquí agrair un cop més la col·laboració de CE Global Basket i l'Òscar Trigo per la direcció d'aquest taller en el que els nens i nenes van poder viure en primera persona el bàsquet en cadira de rodes.

 

 

Un cop finalitzada la fase de grups, i després de que tots els equips passessin pel menjador de l’Escola per dinar i recuperar forces, s’iniciaven les fases finals de cada categoria per establir l’ordre final de les classificacions. Cada equip va jugar un mínim de 4 partits en el total de la competició. Cal destacar l'excel·lent ambient viscut durant tot el Torneig LAU. La convivència entre equips, la alegria dels participants, la il·lusió dels pares, mares, familiars i amics desplaçats al veure l'emoció en la que es vivien els partits, va ser espectacular. L'esport de formació brillava, en el que era una jornada de bàsquet increïble.

La competició va ser súper interessant i disputada, vam viure partits apassionants, de molta qualitat i talent. El públic va gaudir i animar de valent, fent que les grades tant del pavelló com del pati, estiguessin vibrant en tots els moments.

Destacar també la col·laboració de 23 Basketball que van posar a disposició Material Esportiu per dur a terme la Rifa del Torneig i els Sortejos d'Obsequis (on va destacar l'entrega d'una samarreta del primer equip del Joventut de Badalona, firmada per tots els seus jugadors), així com també els premis als guanyadors de cada categoria. Agrair també a MGC Mútua, Esports Tres Creus i Aramark per la seva presència amb stands i material pels nostres esportistes, així com als nostres habituals patrocinadors, Fika Economistes i Advocats, Font Vella, Fit4Life, Serret Mobles a Mida, Cèl·lula Acció Creativa i Neteges Creu Alta. Sense el vostre suport no hagués estat possible realitzar l’esdeveniment!

 

 

 

El XXI Torneig Pre-Mini Memorial Salvador Girbau va ser tot un èxit de participació i quedarà en la memòria de tots els equips i organitzadors com un esdeveniment magnífic. No volem oblidar-nos de tots els que van fer possible que el Torneig tornés a ser un èxit, organitzadors, sponsors, voluntaris, pares i mares, jugadors del club, junta... des d'aquestes línies agraïm la seva implicació i esforç per fer que tot sortís rodó, moltíssimes gràcies!

Evidentment no podem oblidar-nos de donar un gran agraïment a tots els equips participants! La seva esplèndida actitud, esportivitat i alegria van fer que el bon ambient i l’amistat es quedessin pel record. Esperem poder retrobar a tothom en l'edició de l'any vinent, on desitgem tornar a viure d'un Torneig esplèndid del més pur bàsquet formatiu.

 

 

INFORMACIONS DEL TORNEIG

Pots visualitzar la informació del XXI Torneig Pre-Mini #LAUBasketball Salvador Girbau punxant sobre cadascuna de les següents entrades: