Un any més, una setmana inoblidable. Fa uns anys tancàvem així les colònies, edició rere edició, amb aquesta frase i molts moments a la memòria. Un cop més, sortim de la casa de colònies La Conreria (una de les més grans de Catalunya, que ja sentim com casa nostra) cansats però contents, i amb un munt d’històries per explicar.

 

 

I, per primer cop des de la pandèmia, tornem a tancar les colònies amb una entrega de premis i tancament amb famílies i esportistes a la mateixa sala. Emocions, riures, records de moments dels dies passats, compartir la setmana amb pares i germans, vídeo, premis, reconeixements i aplaudiments.

Feia just una setmana jugadors i jugadores havien arribat amb maletes i motxilles preparats per passar una setmana plena de bàsquet en el millor entorn possible. Vam inaugurar la primera tarda amb una circular de la Teams League, una de les novetats de les colònies i una de les activitats més celebrades per tots els esportistes. A la nit, els equips triarien entrenador en un Draft al revés i començaria la competició per grups de lleure.

La Teams League és una lliga de bàsquet entre grups de lleure (en altres edicions coneguda com la Superlliga) però que partia del format de la famosa Kings League de futbol i donava als partits una vida i oportunitats diferents. Entraven en joc les cartes amb diferents beneficis pels equips (com ara que l’altre equip defensés amb les mans a l’esquena durant dos minuts, o que en el mateix interval de temps totes les cistelles fossin de 5 punts), així com els triples dels entrenadors, el dau, o els dos últims minuts on tot valia doble. Tots els equips estaven formats per jugadors de totes les edats, anomenats grups de lleure, que triaven nom i participaven en altres competicions per una classificació que anaven seguint al llarg de la setmana. Multiesport, pedra paper tisora, jocs de nit… i reptes diaris, que podien anar des de trobar tatuatges LAU a resoldre enigmes, entre altres.

 

 

Una de les altres novetats d’aquesta edició ha sigut l’anada a la platja, on vam partir el grup en grans i petits per facilitar el desplaçament i poder aprofitar tota l’estona possible tant a l’aigua i la sorra com a la casa de colònies. Una novetat que ens deixa grans grans moments!

No han faltat els clàssics, com el ja esmentat pedra paper tisora, competició que no deixa de sorprendre’ns amb finals emocionants; o el joc dels cons, les competicions de futbol, handbol o pichi; i l’esperadíssim 3x3 nocturn. I no podem oblidar totes les altres competicions de bàsquet, des de la d’1x1 del dilluns fins al mític two ball, passant pel 2x2 i el 4 contra 4.

També hem recuperat diverses activitats que han fet la setmana més especial, com una nit de por que va fer delícies de petits, mitjans i grans, amb un túnel del terror organitzat pels més grans amb il·lusió, molta idea, i resultat fantàstic. Tot i els crits i els esglais, quina alegria i quantes emocions veure, al final, els companys grans rere les màscares i les perruques. Una felicitació ben especial per la colla de grans que es van implicar des del minut 0 i van preparar un túnel de 10, des de pensar una història a distorsionar la veu per explicar-la, passant per l’ambientació, caracterització, música, maquillatge. Gràcies per sumar sempre, nois.

Ah, i no han faltat les tecnificacions voluntàries de primera hora del matí, d’abans d’esmorzar, amb son però sempre ganes d’aprendre i millorar.

 

 

I és que si una cosa està clara, és que de bàsquet no ens n’ha faltat… hem començat cada dia amb un bon entrenament de diversos conceptes del joc, que hem pogut aprofitar per seguir creixent com a jugadors i jugadores. I en acabar, tots a la piscina! Que la calor era present i no hi havia millor final per l’esforç i les hores de pista que l’estona a l’aigua i a les tovalloles.

Els dies van passar molt de pressa i no ens acabàvem de creure que ja fos dijous, que ja fos divendres, que ja arribés dissabte. Vam tancar la setmana amb el famós All-Star, un reconeixement als jugadors que més havien aprofitat la setmana de colònies de bàsquet, amb finals ajustats tant al partit de petits com al de grans, arribant a fer fins a dues pròrrogues. I ja érem a la última nit… Per la que havíem reservat la gran final de la Teams League, de molta expectació i per la que havíem anat lluitant tarda rere tarda en els diferents partits de la competició. I en acabar, el clàssic partit dels grans contra els entrenadors. Una nit especial a les pistes amb música, amics, i bàsquet. No podíem tenir millor final.

Per part de tots els entrenadors de l’edició, volem donar les gràcies a tots els jugadors i jugadores per fer d’aquestes colònies una setmana tan i tan bona. Ha sigut una setmana fantàstica i per recordar, i en gran part, gràcies a ells i elles.

Per moltes colònies més.

 

GALERIA DE FOTOS

Punxeu sobre el botó per visualitzar la galeria de fotografies de les Colònies a La Conreria 2023. Recordeu que dins l'apartat EL CLUB EN IMATGES podeu veure totes les fotos de la nostra entitat.

 

 

VÍDEO-RESUM FINAL

Podeu visualitzar el VÍDEO-RESUM FINAL que han preparat els monitors de les Colònies a La Conreria (amb el protagonisme de tots els participants d'aquests dies) a la part inferior d'aquesta notícia o bé entrant al nostre canal de youtube CESNTube, on també podreu visualitzar els diversos VIDEOS de la nostra entitat.