El passat 10 de desembre de 2023, el Club Esportiu Sant Nicolau va realitzar la Presentació Oficial de totes les Seccions del Club d'aquesta Temporada 2023-2024, en un acte memorable on van participar els més de 400 esportistes i més de 50 integrants de l'Staff Tècnic que formen la #FamíliaLAU, que va poder celebrar de manera molt especial els seus 40 anys d'història.

El Pavelló del Màgic LAU es va vestir de gal·la, en una magnífica festa plena de llum i color que va ser fantàstica i on tots els presents van poder gaudir de valent. A les 18h tots els esportistes LAU, dels 32 equips de basquetbol i de les diverses seccions esportives del club, es reunien al pati de l'escola, per preparar-se per la gran desfilada. Poc a poc, els pares, mares, familiars, amics, amigues i acompanyants van anar entrant al recinte i omplint la grada del Màgic LAU, que va quedar ple i es va fer petit per encabir tothom que va voler venir a donar escalf a l'acte.

 

 

La desfilada començava a voltants de les 18:30h, sota un muntatge espectacular de llums i fum, al més pur estil americà. A més, es van repartir uns bastons lluminosos pel públic, que a l'encendre es veien de llum vermell i blanc i que feien que la graderia del pavelló presentés una imatge espectacular! Sota aquest espectacle es van anar presentant tots els equips de l'entitat, iniciant pels més petits de Psicomotricitat, Iniciació Esportiva, seguit dels 32 equips de basquetbol (18 masculins i 14 femenins). El mestre de cerimònia va ser el periodista de Ràdio Sabadell, Sergi Park, (a qui aprofitem per agrair la seva col·laboració) que anava presentant un per un tots els equips i els seus integrants, que apareixien al pavelló sota un recorregut il·luminat i amb fum ambiental que els donava ales a cada equip per realitzar moviments, balls i fotografies cada una més especial que l'altre! Els petits es miraven els grans amb cara d'admiració, i tots anaven picant de mans al passar pel costat, exemplificant la comunió i els valors del LAU molt presents dins de l'entitat.

 

 

L'acte va ser recolzat per la presència de la regidora de l'Ajuntament de Sabadell Sra. Mar Molina i el presentant de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), en Xavier López, que va aprofitar l'acte per fer entrega d'una placa commemorativa de la Federació al nostre club, pels 40 anys d'història. El president del CESN, Arnau Bonada, va agafar el micro per dirigir-se als presents, primer encoratjant la feina del CESN, donant importància als valors i la formació integral de persones a través de l'esport en aquests 40 anys, i donant les gràcies a tots els presents i col·laboradors de l'entitat.

 

 

Un cop realitzades les presentacions, les fotografies i els discursos, l'acte va continuar amb un dels moments més esperats de la jornada, el descobriment de la nova pancarta que ja llueix al sostre del Màgic LAU! Molta emoció de tots els presents i gran ovació al desplegar la serigrafia visible al Pavelló en commemoració dels 40 anys del CESN (des del 1983 formant persones a través de l'esport). L'esdeveniment va finalitzar amb grada i pista cantant i cridant l'himne del #LAUBasketball, creat pels Bandolers, en un fi de festa espectacular que posava punt i final a una presentació que quedarà a la memòria de tots els presents.

 

 

Pots visualitzar la GALERIA DE FOTOGRAFIES de l'esdeveniment punxa sobre aquest ENLLAÇ o al botó de la part inferior. Recorda que pots visualitzar més galeries fotogràfiques de Temporades Anteriors entrant a l'apartat EL CLUB EN IMATGES

 

 

També pots visualitzar VÍDEO-RESUM de la Presentació a la part inferior d'aquesta notícia o bé entrant al nostre canal de youtube CESNTube o als Canals Multimèdia LAU.