El passat dissabte 18 de maig vam tenir la XXII edició de l’esperat Torneig Pre-Mini Salvador Girbau, en el que van prendre part fins a 25 equips, dividits en 3 categories tant masculines com femenines, englobant a més de 250 esportistes i realitzant un total de 53 partits, en el que va ser una jornada espectacular de Bàsquet de Formació en estat pur!

 

 

Les hores prèvies a l'inici del Torneig LAU van ser de neguit, ja que el cel amenaçava tempesta, i així va ser. Ens vam llevar amb la notícia que la pluja feia acte de presència i no podíem comptar amb les pistes del pati de l'Escola Sant Nicolau. Ràpidament, però, vam activar el protocol de pluja i les pistes 3 i 4 van traslladar-se a les pistes cobertes de Les NAUS del CNS, a 5 minuts del club. Un cop avisat a tots els equips, vam poder iniciar el Torneig amb total normalitat i mantenint els horaris previstos. Així doncs, a les 9h puntuals s’iniciaven els primers partits del Torneig. En aquesta edició comptàvem amb 3 categories masculines i 3 de femenines amb 4 o 5 equips per grup i on tots jugarien contra tots.

Ja des de primera hora del matí va començar l'ambient a les pistes, i el Màgic LAU començava a fer goig. El tret de sortida el va marcar un partit d'exhibició del nostre Escobol, que van jugar un gran partit davant l'EB Rosella. . Just després es van anar afegint els 53 partits d'aquesta edició, que va ser magnífica, i on va poder viure moments molt intensos, de passió i companyonia.

El Torneig LAU es va poder seguir en directe i online a través de la col·laboració de Swish All Hoops, amb la seva App (per Android o Iphone) vam tenir la opció d'anar consultant els resultats dels partits, les classificacions i les estadístiques a temps real a mesura que s'anaven disputant tots els partits del torneig.

Entre partit i partit, els equips podien gaudir de les Sessions de Cinema que s'anaven projectant a l'auditori de l'escola, mentre descansaven i passaven una bona estona!

 

 

Al migdia vam tenir una gran notícia, ja que el sol tornava a sortir i les pistes del pati s'assecaven ràpidament. Així doncs, als partits de la tarda, que s'iniciaven a les 15:45h, ja vam poder utilitzar les pistes del pati, i vam concentrar tot el Torneig a les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau, on vam viure partits espectaculars, finals molt emocionants i un excel·lent ambient creat per jugadors i jugadores, staff tècnic i tots els pares i mares i seguidors que van passar pel club, en el que va ser una jornada de bàsquet senzillament espectacular.

Agrair a Morro Alto Market i Esports Tres Creus per la seva presència amb stands i material pels nostres esportistes, i el Servei de Bar, així com als nostres habituals patrocinadors, Fika Economistes i Advocats, Veri, Fit4Life, Neteges Creu Alta, Treumal Fisioteràpia, i Salas. Sense el vostre suport no hagués estat possible realitzar l’esdeveniment! No volem oblidar-nos de tots els que van fer possible que el Torneig tornés a ser un èxit, organitzadors, sponsors, voluntaris, pares i mares, jugadors del club, junta... des d'aquestes línies agraïm la seva implicació i esforç per fer que tot sortís rodó, moltíssimes gràcies!

 

 

INFORMACIONS DEL TORNEIG

Pots visualitzar la informació del XXII Torneig Pre-Mini #LAUBasketball Salvador Girbau punxant sobre cadascuna de les següents entrades: