Partit de tornada de la primera eliminatòria de Lliga catalana EBA. Els grana havien de remuntar 19 punts per passar de ronda i amb un triple d'Albert Fontanals al primer atac semblava que els ànims es venien amunt. Però igual que al partit d'anada, el Mollet contestava cada cop amb un d'igual a l'altra cistella, aquest cop treien la seva arma més letal, les transicions ràpides amb els seus bases deixant anar la pilota amb gran velocitat.

L'intercanvi de cops va durar una bona estona, fins que l'encert dels de Sabadell va baixar i en canvi el del Mollet va pujar, arribant a tenir un 80% en tirs de camp a la mitja part destacant un Roger Vilanova, que no va jugar el partit d'anada per lesió. Per part visitant, aportació més coral amb bon encert en el tir de 3 de Nil Angelats i Marc Sobrepera, amb ajuda del joc interior per part d'Edu Garcia i Larry Ewulu La distància es va anar augmentant fins als 15 punts a la mitja part, en la que el Mollet va aconseguir anotar 55 punts.

A la segona, ja a remolc, el Sant Nicolau va pujar les línies i la intensitat defensiva, va treure l'orgull i va aconseguir deixar en 9 punts als homes d’Àlex Terés, i per moments semblava que podien optar a guanyar el partit, però un temps mort va frenar aquest dinàmica i al final la reacció dels de Santi Suso va quedar en una aproximació fins al 78-67 final.

Sensacions positives i de millora pels de Sabadell, encara en construcció i encarant l’inici de la Lliga Regular EBA. 2 setmanes per acabar d'afinar les màquines abans de començar la competició.

 

RESULTAT: 78-67