Vols col·laborar i formar part del Club Esportiu Sant Nicolau? Comença la campanya de Patrocini del CE Sant Nicolau per tal que tothom que hi estigui interessat pugui col·laborar amb el nostre projecte esportiu. El nostre club es va constituir l'any 1983 i actualment comptem amb vàries seccions esportives, on destaca el Bàsquet com a activitat principal, amb 26 equips federats en totes les categories, maculins i femenins. És per això que us presentem quines són les opcions possibles de col·laboració.

OPCIONS DE PATROCINI :

  • Opció A: Pancarta al Pavelló = 350 euros
  • Opció B: Dessuadora patrocinadora d'equip = 600 euros
  • Opció C: Pancarta al Pavelló + Dessuadora patrocinadora d'equip = 850 euros

Oferim també altres opcions personalitzades per a tots els interessats com puguin ser el patrocini de Tornejos, Campus o bé altres esdeveniments. 

 

ANUNCIA'T AL PAVELLÓ DE SANT NICOLAU

Dóna visibilitat a la teva marca posant una pancarta (lona de 2x1m) a la paret del pavelló on es disputen cada cap de setmana al voltant de 12 partits i amb un impacte aproximat sobre 600 persones que passen pel pavelló durant els dos dies de partits. També possibilitat d'altres formats com impressions de la marca al cercle central o bé al coll de la zona.  

 

 

AJUDA I PATROCINA A UN EQUIP

Incrementa la visibilitat a la teva marca patrocinant un dels nostres equips i d'aquesta manera l'equip agafa el nom del patrocinador, apareixent a la nostra web i a la de la Federació Catalana de Bàsquet sumat a la presència en les dessuadores dels jugadors/es de l'equip. 

 

 

QUIN IMPACTE POTS TENIR A XARXES SOCIALS?

El nostre compromís és difondre la marca del patrocinador al llarg de l'any mitjançant totes les plataformes de comunicació, ja sigui web, twitter o facebook. El club compta amb una presència cada vegada més potent a les xarxes socials, amb prop de 1.700 seguidors a Twitter, més de 900 likes a Facebook i 165.000 visites a la web durant l’últim any.

 

Tens algun dubte?
Per a més informació o si voleu resoldre algun dubte ens podeu contactar enviant un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..