El Sant Nicolau Sabadell va disputar el seu segon partit de lliga, el primer a casa, davant d'un dels rivals més durs de la categoria, el renovat CB Castellbisbal. Molt bona sortida dels locals, amb avantatges de 6-8 punts tot el primer quart, amb una actuació molt coral en atac, i parant les moltes amenaces visitants. El canvi de quart va portar una reacció del rival per marxar a la mitja part amb una diferència de només 1 punt per l'equip de Sabadell.

El pas per vestidor no va canviar la dinàmica ascendent dels visitants, que poc a poc van anar endurint la seva defensa i trobant millors opcions al poste amb els seus jugadors exteriors i amb els interiors oberts. El Sant Nicolau semblava trobar la solució al darrer quart jugant amb 3 jugadors grans, fins al punt de remuntar el partit i tenir la pilota per guanyar, però al final es va arribar a la pròrroga amb empat a 81.

Els 5 minuts extra no van tenir color, amb un parcial inicial de 0-8 que va deixar molt tocat l'equip local, que tot i així ho va seguir intentant fins al final. Derrota dura però que marca una línea ascendent en un equip encara en construcció, on les peces noves encara s'han d'anar adaptant.

El cap de setmana següent el Sant Nicolau Sabadell viatja a Girona per jugar contra el CB Salt, equip que compta ja amb una victòria la primera jornada.

RESULTAT: 86-92