Tercer desplaçament de la temporada del Sant Nicolau Sabadell. En aquesta ocasió es viatjava a Menorca per visitar la difícil pista del Made In Menorca. El partit va començar amb l'equip menorquí mostrant una forta defensa a prop de cistella, i permetent el tir de tres dels grana. Després d'un final de període tancat amb dues accions locals molt bones es va arribar a un 24-16.

Al segon quart el conjunt sabadellenc va pujar el seu nivell defensiu amb ajudes intenses que van fer igualar el matx. D'aquesta manera s'arribava al descans amb 40-36 i l'equip sabadellenc en clara dinàmica ascendent.

A la represa el Sabadell Sant Nicolau seguia defensant amb criteri i sumant en cada atac. Amb defenses alternatives s'aconseguia controlar el joc local. Amb 3 punts d'avantatge, 55-58, s'iniciava l'últim període. El marcador seguia igualat i el partit s'apropava a la conclusió: 60-61.

El Menorca va tornar a activar la defensa i va escurçar la diferència. El major control del rebot ofensiu va oferir al conjunt local segones opcions de tir que van permetre'l entrar a l'últim minut amb una renda de 2 punts. Novament una acció de rebot d'atac donava la victòria al Made in Menorca.

El Sant Nicolau Sabadell va oferir una molt bona imatge a ses illes però novament no va poder aconseguir la victòria en un final ajustat.

La primera ocasió per revertir la dinàmica serà al proper partit el dia 6 de novembre al pavelló del carrer Jardí diumenge al matí. És durà a terme la presentació del club durant el matx que enfrontarà als grana contra L'Olivar, equip vinculat al Tecnyconta Zaragoza d'ACB.

RESULTAT: 72-68

Fotografia: basquetmenorca.com