El proper diumenge 6 de novembre arriba una jornada festiva per a tota la família del Club Esportiu Sant Nicolau, que organitzarà l’acte de presentació dels 27 equips de bàsquet del club, xifra que suposa un rècord d’equips d’una entitat que continua en creixement. A l’acte, també hi participaran les diverses seccions del club, com Iniciació Esportiva, Psicomotricitat i Dansa. 

En total, desfilaran els prop de 400 membres que, entre esportistes i tècnics, formen part del CESN.

La presentació, com ja va ser-ho la temporada passada, tindrà un format innovador, amb tots els esportistes desfilant segons el dorsal de joc, sense tenir en compte edat ni categoria, exemplificant de la millor manera possible la interrelació de tota la família grana.

La desfilada començarà a les 11:11h, però abans i després de l’acte principal, hi haurà programats partits de bàsquet. La jornada s’iniciarà a les 9:30h amb el  Sènior B Femení, equip format en la seva totalitat per jugadores sortides dels equips base del club i que milita a la competida Segona Catalana femenina.

Un cop finalitzada la desfilada i les pertinents fotografies de família, els assistents podran gaudir d’una xocolatada popular al pati de l’escola, tot esmorzant i fent temps per gaudir del darrer partit de la jornada matinal festiva.

A les 12:45h, serà el torn del primer equip masculí que s'enfrontarà al conjunt aragonès de El Olivar a la jornada 6 de la Lliga EBA. Els visitants són un equip a tenir en compte, ja que són el filial del Basket Zaragoza de la Lliga Endesa ACB, un equip molt jove i molt ple de talent amb jugadors encara en edat júnior com Carlos Alocén o Jaime Fernandez, que compten amb el suport d'un clàssic de la competició com César Hidalgo, referent ofensiu de l'equip juntament amb el txec Simon Pursl.

Els de Santi Suso arriben amb tots els jugadors disponibles i amb ganes de poder sumar la segona victòria de la temporada després de caure als dos últims partits en els darrers minuts. Davant, tindran un rival molt complicat, però al costat, tindran un pavelló grana que estarà fins a la bandera i voldrà sumar de valent convertint-se en el sisè jugador.