Matínal festiva a Sant Nicolau amb la presentació de tots els equips del club, que no va poder acabar en alegria total per ben poc. Després de la victòria a primera hora del Sènior B Femení i de la desfilada dels 27 equips de bàsquet i totes les seccions del Club Esportiu Sant Nicolau, es jugava la sisena jornada de Lliga EBA, on s’enfrontaven el Sant Nicolau Sabadell a El Olivar de Saragossa.

Els aragonesos, equip vinculat al Tecnyconta Zaragoza de la Lliga Endesa ACB, es plantaven al pavelló del carrer Jardí amb molts jugadors joves i de gran talent. Duel de dos equips que arribaven empatats amb un balanç de 1 victòria i 4 derrotes.

Amb les grades plenes, s'esperava una sortida més intensa dels de Sabadell, que van entrar en un intercanvi de cistelles que no semblava tenir fre. Al segon quart les defenses es van ajustar i els de Saragossa van arribar a la mitja part 1 punt a dalt.

La sortida de vestidors semblava haver esperonat als locals, que van començar a agafar diferències de 4-6 punts, però cada cop que semblava que podien trencar el partit, les pèrdues de pilota o les males seleccions de tir donaven opcions als joves de El Olivar d'apropar-se de nou. Així van ser els 2 darrers quarts, fins a arribar a falta d'1 segon amb sacada de banda pels visitants i 2 punts a baix. Malauradament van aconseguir anotar amb un alley-oop espectacular que els va servir per forçar la pròrroga (82-82).

Un inici molt bo del temps extra per part de Nil Angelats semblava indicar de nou el camí, però va ser un miratge; van aparèixer de nou els nervis i les males decisions i després d'una molt mala última defensa l'equip aragonès se'n va tornar a casa amb la victòria per un punt (92-93).

Dura derrota del Sant Nicolau Sabadell, que la setmana que ve visita la difícil pista del CB Cornellà, a les 18:30 de dissabte.

RESULTAT: 92-93