El passat diumenge 6 de novembre tota la família del Club Esportiu Sant Nicolau es va reunir per fer la presentació oficial de la temporada 2016-2017. La jornada festiva va començar amb un partit del Sènior B Femení Lékué al pavelló del carrer Jardí, equip que milita a Segona Catalana, amb una mitjana d’edat molt baixa i que compta amb el 100% de jugadores formades als equips base del club.

 

 

Al mateix temps l’equip Mini Masculí Blanc Escuín també disputava un partit al pati de l’escola que, poc a poc, s’anava omplint per tots els esportistes i tècnics del club. En acabar els partits, el periodista Joan Blanch va donar la benvinguda a tots els assistents i va començar a presentar els prop de 400 membres, entre jugadors i tècnics, que formen la família del Club Esportiu Sant Nicolau  per aquesta temporada 2016-2017.

Aquesta temporada el club grana compta amb un total de 27 equips de bàsquet (16 masculins i 11 femenins), una xifra que suposa el màxim històric d’equips per a l’entitat, a banda de les seccions de Dansa, Psicomotricitat i Iniciació Esportiva

 

 

La presentació va seguir novament l’innovador format iniciat la temporada passada, amb els esportistes de diferents equips desfilant junts segons el seu dorsal de joc, sense importar l’edat ni la categoria.  La desfilada la van iniciar els entrenadors i coordinadors del club  que, sota l’atenta mirada d’una grada plena de pares, mares, seguidors i simpatitzants van fer un passadís per donar reconeixement als jugadors dels equips base que també són entrenadors ajudants en els diferents equips del club. Aquest va ser el preàmbul d’una presentació que, després de veure desfilar tots els jugadors i jugadores dels equips de bàsquet,  va acabar amb l’entrada a la pista dels més menuts, els nens i nenes de 3 a 6 anys que participen a les activitats de dansa, psicomotricitat i iniciació esportiva. 

 

 

La presentació va comptar amb la presència de la Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, Marisol Martínez;  la representant de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) Sra. Josefina Pelachs; i del President del CE Sant Nicolau Jordi Vallhonrat,  així com també de representants de l’Escola Sant Nicolau i d’altres entitats esportives de la ciutat.

Els actes van continuar amb una Xocolatada Popular realitzada al pati de l’Escola Sant Nicolau que tots els presents van compartir just abans de començar el partit de Lliga EBA que disputava el Sènior A Masculí davant el conjunt aragonès El Olivar, equip filial del Saragossa de la Liga Endesa ACB. Malauradament la festa no va tenir un final feliç, ja que els grana van caure per un punt de diferència (92-93) després de veure com una cistella al darrer segon de possessió forçava una pròrroga de la qual no van poder sortir-ne vencedors.

 

Pots visualitzar la GALERIA DE FOTOGRAFIES de l'esdveniment punxa sobre aquest ENLLAÇ o al botó de la part inferior. Recorda que pots visualitzar més galeries fotogràfiques de Temporades Anteriors entrant a l'apartat EL CLUB EN IMATGES

 

 

També pots visualitzar VÍDEO-RESUM de la Presentació a la part inferior d'aquesta notícia o bé entrant al nostre canal de youtube CESNTube