Arriba la primera derrota de la temporada per al Sènior A Femení EBYP del CE Sant Nicolau, d'una manera gens agradable però molt constructiva per al desenvolupament dels propers partits. El partit tenia un clar objectiu, parar defensivament a les seves tres millors jugadores i intentar ser agressives amb el joc interior.

Des de l'inici, el partit entraria en una dinàmica gairebé autodestructiva, amb molts errors de cara al cèrcol, nombroses pèrdues i poc agressives defensivament, el que provocava la facilitat d'anar al tir lliure de l'Olot.

En el segon quart el Sant Nicolau trobava el seu ritme de joc ofensiu, corrent amb més facilitat i generant molt més perill. Amb 15-25 en l'electrònic era moment de trencar el partit per part de les visitants, però serien les locals les que es tornaven a ficar en el mateix i igualaven el resultat.

A la tornada del descans l'Olot es col·locava en zona i no l'abandonaria fins al final, posant nerviosisme al Sant Nicolau, que entrava en una fase del joc on els errors serien la seva destinació. Sense ordre en el joc i sense autoritat, s'arribava al final de partit amb 45-44.

El Sant Nicolau seguia sense defensar el 1x1 i les portes enrere, tònica habitual de l'Olot durant els 40 min, sent més febles al contacte físic i deixant que el seu rival anotés 24 punts des dels tirs lliures, en total.

De nou els nervis feien precipitar des de la línia de 6'75, sense buscar la verticalitat al cèrcol i aprofitar les faltes del rival per sumar. El parcial 17-8 seria contundent per donar la primera derrota el Sant Nicolau.

RESULTAT: 62-52