Quart desplaçament de l'equip EBA del  Sant Nicolau Sabadell. En aquesta ocasió el rival era el CB Cornellà. Partit important per trencar la ratxa negativa de resultats. El matx va començar amb els dos equips mostrant una gran efectivitat de cara a cistella. Després d'un quart marcat per les fluixes defenses i el talent a l'atac es va arribar a un 27-27.

Al segon quart el conjunt local va pujar el seu nivell defensiu i seguia amb un alt nivell d'encert. D'aquesta manera s'arribava al descans amb 47-40.

A la represa el Sabadell Sant Nicolau va plantejar un canvi defensiu important, tot i que en un primer moment no es va poder canviar la tendència del matx. La diferència s'anava ampliant fins els 15 punts de desavantatge. Amb defenses alternatives, però, es va començar a controlar el joc local.

S'entrava a l'últim període amb l'inici de la remuntada del conjunt sabadellenc. Els ajustos zonals i la pressió a tota pista als bases del CB Cornellà, units al major control del rebot defensiu, van permetre entrar als 3 darrers minuts en disposició de competir fins al final. Els col·legials van aconseguir enllaçar novament accions de mèrit defensives amb ràpids contraatacs i tirs d'alta efectivitat.

Un tir lliure fallat per Bernat Àlvarez i un darrer llançament de 3 punts que no va entrar de Néstor Zamora, van donar la segona victòria de lliga als grana per un ajustat 76-77.

El proper partit serà el dia 20 de novembre al pavelló del carrer Jardí contra el JAC Sants, entrenat per l’ex-jugador d'equips ACB, Roger Grimau.

RESULTAT: 76-77